Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.

Luksusbrunch med WMF

 

 

Måltidet mellem morgenmad og frokost er helt klart designet til et øjebliks luksus og forkælelse. Vi kalder det brunch. 

Selvfølgelig er det vigtigste, hvad der serveres, men det er også vigtigt, hvordan det laves. Sørg for at forberede så meget som muligt, så du kan sidde og hygge dig med dine gæster.

Planlæg indholdet, find opskrifter, og køb ind i god tid. Dæk et smukt bord – gerne med friske blomster – og stil alt det frem, som ikke behøver være på køl. Sæt også pæne skærebrætter med knive frem, så grøntsager, frugt og brød nemt kan skæres ved bordet.

Vil du byde på pandekager, så gør det lettere for dig selv ved at lave pandekagedejen på forhånd, men bag dem først, når gæsterne er kommet. Blend smoothien en times tid i forvejen, og lad den stå i kanden. Når det er tid til at hælde op, tilsætter du is og blender glat, så alle får en velafkølet smoothie.

Stil brødristeren på bordet, så det er nemt at indstille den ønskede ristningsgrad, få varmt brød og hurtig servering. Bryg kaffen direkte i en termokande, så alle kan sidde ned og fylde deres kopper op i ro og mag.

For at få et perfekt luftigt kaffeskum er mælkeskummeren et oplagt valg. Stil den på bordet, og lad dine gæster vælge deres foretrukne mælkedrik. Sørg også for at lægge noget godt chokolade frem, så dem der vil kan lave en lækker, luksuriøs varm chokolade direkte i skummeren.

Velbekomme og god fornøjelse med din brunch!

Bananpandekager

Ca. 8 stk.

Du skal bruge

  • 2 bananer
  • 2½ dl mel
  • ½ tsk. bagepulver
  • 1 tsk. kanel (kan udelades)
  • 1 knsp. salt
  • Smør eller olie til bagning

Sådan gør du

  1. Skræl og skær bananerne i mindre stykker, og mos dem.
  2. Tilsæt æg, bagepulver, kanel og salt, og pisk det sammen til en dej.
  3. Varm panden op, og smelt smørret. Kom ønsket mængde dej på panden, og bag først den ene side indtil kanten får farve, og vend og bag indtil hele pandekage har fået farve.
  4. Servér med ahornsirup og friske bær.

Smoothie

Ca. 1 liter

Du skal bruge

  • 2 bananer
  • 1 avocado
  • 150 g ananas
  • 2 dl yoghurt
  • 1½ dl kokosvand

Sådan gør du

  1. Skræl og skær frugten i mindre stykker.
  2. Kom alle ingredienserne i blenderen, og blend indtil der ikke er flere klumper.
  3. Hæld i glas.

Tip!

Hvis du vil have en iskold smoothie, kan du tilsætte isterninger eller bruge eksempelvis frossen ananas.

Tilføj godt design og god kvalitet til dit køkken

Uanset om du er på udkig efter køkkenknive, bestik, gryder og pander eller små køkkenmaskiner, så er det WMFs mål at give dig unikke produkter. I over 170 år har WMF leveret kvalitetsprodukter til køkkener over hele verden og er i dag det største mærke indenfor husholdningsartikler i Tyskland.

Køkkenmaskiner

KITCHENminis® er en serie af køkkenapparater, der er udviklet til mindre husholdninger eller små køkkener. Produkterne er designet til at spare plads, ressourcer og energi, men stadig bibeholde fuld funktionalitet og ydeevne. De er elegante i designet og er altid fremstillet af Cromargan®.

Bestik

Bestik fra WMF fås i en række forskellige designs, og du kan altid være sikker på, at der er en stil, som falder i din smag. Bestikket er fremstillet af holdbart og elegant Cromargan® 18/10 rustfrit stål, der er modstandsdygtigt over for fødevaresyrer, korrosionsfrit, og som desuden tåler opvaskemaskine.

Kogegrej

Fine ingredienser og råvarer fortjener førsteklasses kogegrej. WMFs gryder og pander er fremstillet af robust og holdbart Cromargan® 18/10 rustfrit stål. Kun de bedste materialer er gode nok til WMF-produkter.

Smag efteråret til med umami fra svamp, sødme fra græskar og sprøde røde æbler

Efteråret er vidunderligt med alle dets farverige gule og røde nuancer, for ikke at nævne den friske luft. Så skønt! Det er også en årstid fuld af lækkerier som svampe, æbler og græskar. Selv om Halloween endnu ikke er her, er den lige om hjørnet.

Det er tid til at hygge sig indenfor. Vi begynder med en varmende og cremet græskarrisotto (opskriften finder du herunder). Har du æbler eller måske svampe, som du kan bruge? Tørreovne er en effektiv og nem måde at konservere høsten fra haven og skoven. 

Gå heller ikke glip af vores guide til, hvordan du laver stænger i en tørreovn, og selvfølgelig hvordan du udnytter den bedst muligt til bær, frugt og svampe.

TØRREDE BÆR, FRUGT OG SVAMPE

Tørring af mad er en trend!

Måske fordi det er en nem måde at udnytte sæsonens lækkerier på, forlænge holdbarheden (helt op til to år!), eller fordi det er billigt for pengepungen. Hvor lækkert er det ikke med tørrede bær som snack, i madlavningen eller som topping på morgenmaden? Men de er ret dyre at købe i butik. Det er bedre at gøre det selv, så hvorfor ikke benytte lejligheden til at lave barer eller slik af bær direkte i tørreovnen.

Med en moderne tørreovn kan du tørre alle slags fødevarer såsom frugt, bær, grøntsager, svampe, krydderurter og blomster. Selv fisk kan tørres, hvis du har mod på at prøve det. Tørringsprocessen, som svarer til madlavning ved meget lave temperaturer, bevarer både madens smag og næring. På den måde fremmer tørreovnen både sundhed og økonomi.

Læs videre for at få vores bedste tips!

1. Fyld spisekammeret med årstidens favoritter, og spar penge

Når du tørrer frugt og grøntsager, forlænger du deres holdbarhed. For nogle fødevarer med helt op til to år (og det, kan man jo godt li’). Men hvis du tænker - "Jeg har ikke en stor have med smukke bærbuske eller frugttræer", så bare rolig. Uanset om du har en have eller ej, er det en god idé at købe ind, når dine favoritter er i sæson, og prisen er lavere i supermarkedet. På den måde kan du fylde dit spisekammer med både sommerens og efterårets råvarer. Meget af den tørrede mad kan også gen-fugtes med vand og derefter tilsættes til lækre gryderetter, supper og saucer.

2. Naturlige og effektive fødevarer

Når du dehydrerer råvarer, har du 100% kontrol over, hvad du putter i din mad – ingen tilsætningsstoffer! Tørring kræver kun en enkelt ingrediens, og det er den, du tørrer. Tørrede produkter fylder også meget mindre og bliver ofte mindre end en sjettedel af deres oprindelige form og størrelse, og det erpladsbesparende. Opbevaringen kræver heller ingen elektricitet fra et køleskab eller en fryser. Bare sørg for at opbevare dem i rene og tørre beholdere. Den reducerede vægt og størrelse gør også sådanne godbidder perfekte til vandreture og camping.

3. Dette skal du overveje, når du vælger en tørreovn

En god tørreovn er nem at bruge og sikker til sit formål. Du skal være på udkig efter en, der giver en jævn temperatur og god luftstrøm omkring maden. Risikoen for bakterievækst er meget lav i modsætning til andre tørrings- og konserveringsmetoder. Læg stykker af en tilpas størrelse på bakkerne i din tørreovn, og indstil timeren. Så kan du lave noget andet, for ovnen slukker af sig selv, når den er færdig.

 

Tør skovens guld – blåbær og svampe

Vores nordiske skove er fulde af svampe og bær. Sørg for at plukke dem, og få dem tørret, så du har til årets kølige måneder.

Bær

Her er nogle enkle tips til, hvordan du tørrer bær for at få det bedste resultat.

Blåbær omtales ofte som superbær, og det er med god grund. De er spækket med sundhedsfremmende egenskaber. Næringsindholdet er højt med vitaminer, mineraler og antioxidanter.

Fordel bærrene (hele) på tørrebakkerne, og tør dem ved ca. 40 grader i ca. 12 timer. Det kan variere lidt mellem forskellige tørreovne, men de er klar, når de er helt tørre. Opbevar dem derefter på et tørt sted uden sollys i op til to år. Nyd dem til morgenmad, i smoothies og bagværk.

Hvis du vil lave barer eller slik af bær, skal du blot blende dine bær med ingredienser efter eget valg. Måske andre frugter, krydderier, frø og nødder. Spred dem derefter ud som strimler på tørrebakken, eller vælg en tørreovn med den medfølgende bageplade til barer.

Det er faktisk meget nemt at gøre og naturligvis meget velsmagende!

Svampe

I vores skove har vi flere fine spisesvampe, som vi kan bruge i madlavningen året rundt. De har en meget fin svampesmag, når de tørres, hvilket gør dem til perfekte smagsforstærkere til dine yndlingsopskrifter. De holder sig også i meget lang tid, hvis de opbevares tørt.

Tid til at tørre svampe? Sådan gør du:

  1. Fjern alle svampe, der ikke er hele, rene eller ser gamle ud.
  2. Skær de større svampe i ca. 0,5 cm tykke skiver.
  3. Spred dem derefter ud på tørrebakker. For at få den bedste luftgennemstrømning bør du ikke bruge tørreduge.
  4. Tør dem ved ca. 50 grader i 8-10 timer. Dette gælder for de fleste typer svampe, men hvis du vil være sikker, kan du lave en Google-søgning for netop din type. Som tidligere nævnt kan det variere lidt fra tørreovn til tørreovn, men det vigtigste er altid, at de er helt tørre, før du tager dem ud. Et tip er at knække dem, og der skal komme et lille "knæk" - så ved du, at de er klar!
  5. For den bedste opbevaring: Brug et lufttæt glas med låg.

OPSKRIFT

Efterårsagtig og varmende græskarrisotto

Klar til at nyde på mindre end 20 minutter. Hvad kan være bedre end en cremet græskarrisotto på denne tid af året? Denne opskrift er skabt til at gøre det hurtigt og nemt at tilberede et varmende måltid. Du har WMF-trykkogeren til at hjælpe dig. Den gør din mad saftig og velsmagende, og trykkogeren bevarer også næringsstofferne i din mad rigtig godt!

Portioner: 4
Tilberedningstid: 8 minutter
Sværhedsgrad: Meget nem

Ingredienser

  • 1 tsk. olivenolie
  • 150 g løg
  • 400 g græskar (Butternut squash)
  • 300 g Arborioris
  • 700 ml grøntsagsbouillon
  • 50 g parmesanost

Sådan gør du

  1. Kom olie i en gryde.
  2. Skær løget i tynde skiver.
  3. Skræl og udkern græskarret, og skær det i 1,5 cm store tern.
  4. Brun løg og græskar i trykkogeren.
  5. Tilsæt derefter risene. Bland det hele godt sammen.
  6. Tilsæt bouillon. Rør rundt.
  7. Indstil trykkogeren til 8 minutter.
  8. Krydr med salt og sort peber. Smag til.
  9. Riv masser af parmesan over – server!
wmf.png

WMF - over 150 års erfaring inden for køkkenudstyr

Siden 1883 har WMF gjort tilberedning af mad og drikkevarer til en oplevelse. Deres opfattelse er, at deres produkter skal følge med tiden og de er derfor meget opsat på et udvikle innovative, unikke og brugbare produkter, som opfylder de højeste krav om kvalitet. Derfor er du sikker på at teknologien er den nyeste og at designet er gennemtænkt med fokus på funktionalitet. Firmaet startede i Tyskland og har sidenhen ekspanderet til stort set hele Europa. WMFs produkter føres i 90 lande og har fået tildelt op til flere priser, hvilket siger noget om kvaliteten.

Med produkter fra WMF får du en garanti for unikke oplevelser i køkkenet. Virsomhedens kernekoncepter er at produkterne skal have et flot design, være funktionelle og opfylde brugernes krav om kvalitet. WMFs mål er at få livet til at smage lidt bedre, og det gør de gennem innovation og smukt design. De vil med deres ekstraordinære og unikke produkter gøre tilberedning af mad og drikkevarer, servering samt opbevaring til en behagelig oplevelse. Produkterne fra WMF er for dig som har bevidsthed omkring innovation og kvalitet.

 

Tilføjet til kurven
Gå til kurven

Andre kunder købte også:

Vis alle tilbehørsprodukter
Gå til kurven
Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr. (*gælder ikke produkter, der kræver pallefragt)
Køkkenudstyr siden 2009
Officiel forhandler af alle mærker
Læs mere om KitchenOne