Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
valrhona.png

Valrhona chokolade

For nogle mennesker findes der tre slags chokolade: Mørk, hvid og mælkechokolade. For dessertkokkene hos Valrhona findes der flere tusinde. Siden virksomheden blev grundlagt, har de eksperimenteret med, perfektioneret og fremelsket en række gennemtænkte chokolader, som passer til enhver smag, lejlighed og kage.

Skaberglæde bag Valrhona

Til småkager med store, karamelagtige chokolade-chunks anbefaler vi Andoa Lait i dråber, der er lige til at hælde i dejen. For en intens satan af en brownie er det måske Abinao, der skal i spil. Den giver både bitterhed og elegance til kagen. Hvis du laver en sart ganache til hindbærkage er vaniljesmagen fra hvid Ivoire helt perfekt.

“Hvorfor ikke putte kakaonibs i Guanja-chokoladen og skabe et perfekt modspil mellem frugtvarme og kaffetørhed? Og skal der lidt mere kakaosmør i Caraque for at få den til at smelte endnu bedre på tungen?” Det er sikkert den slags spørgsmål kokke og amatører har stillet hinanden i Valrhonas hovedkvarter i Tain L’Hermitage i Frankrig. Udover at have professionelle ansat, udbyder virksomheden kurser for nysgerrige slikmunde i L’Ecole du Grand Chocolat - skolen for fantastisk chokolade. Mon ikke de udefrakommende input og skaberglæden i sidste ende kan smages i det store udvalg?

Bæredygtighed smager godt

Opskrifter er en ting, men det vigtigste, for at smagen er i orden, er selvfølgelig råvaren. Med den erkendelse in mente har Valrhona, som en af meget få chokoladeproducenter, deres egne plantager. Her fokuseres på to ting: At udvikle de mest raffinerede smage. Men i lige så høj grad at fremavle dem på en ansvarlig måde. Plantagearbejderne skal have fair løn og dyrkningen skal indgå i et naturligt økosystem.

På farmen Loma Sotavento i Den Dominikanske Republik dyrkes for eksempel en blanding af to sorter med stor forsigtighed. Den udrydningstruede criollo og den robuste forastero. Resultatet kan blandt andet opleves i chokoladen Caraque, som smager bittert og varmt, blomstret og nøddeagtig på samme tid.

På den måde hænger fantastiske smage, nysgerrighed og ansvarlighed sammen i Valrhonas univers.

Tilføjet til kurven
Gå til kurven

Andre kunder købte også:

Vis alle tilbehørsprodukter
Gå til kurven
Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr. (*gælder ikke produkter, der kræver pallefragt)
Køkkenudstyr siden 2009
Officiel forhandler af alle mærker
Læs mere om KitchenOne