Teakhaus
Når Teakhaus udvikler sine produkter, tager de udgangspunkt i flere nøgleord: madglæde, passion for madlavning og respekt for vores planet. Derfor bruger de 100% FSC®-certificeret teak, en træsort med egenskaber, der gør den ideel til brug i køkkenet. Når du handler fra Teakhaus, får du et skærebræt, der er praktisk, smukt og som opfylder flere funktioner. Perfekt både til at skære på eller til at bruge som serveringsbakke til ost, kiks, charcuteri, oliven og andre delikatesser.
Hvordan vedligeholder man et skærebræt i træ?
Inden du bruger dit skærebræt første gang, er det en god idé at olie det ind. Det gør du ved at stryge et tyndt lag olie over det med et stykke køkkenrulle. Brug gerne fødevaregodkendt lin- eller paraffinolje, men også en neutral madolie fungerer. Lad det virke i 15 minutter og tør af. Vedligehold skærebrættet ved at gentage processen et par gange om året, opbevar det tørt og olie tørre pletter ind, når du finder dem.
)