Soto

Soto

Soto

SOTOgrundlagt allerede i 1978 og har siden da specialiseret sig i innovative stormkøkkener og brændere. Målet er at fremstille produkter, der giver maksimalt bæredygtige flammer på så kort tid som muligt. Grundlæggeren, Hajime Yamamoto, arbejdede i starten på en fabrik i Japan, der fremstillede brændere, hvor temperaturen i området kunne falde så lavt som -40 grader. På det tidspunkt kunne selve foropvarmningen af en brænder tage op til 3 minutter. Han indså da vigtigheden af at reducere opvarmningstiden og samlede en gruppe ingeniører og kreative sjæle for sammen at finde en standardfunktion, hvor opvarmningen sker på kun 15 sekunder, 30 under ekstremt kolde vejrforhold.

I 1990 skabte SOTO en pocket-version af den populære Shinfuji-brænder, som straks blev en storsælger i hele Japan. I 2010 blev virksomheden introduceret på det globale marked under navnet SOTO Outdoors, da navnet Soto betyder ”udendørs” på japansk. Siden da har virksomheden vundet flere fine industripriser for deres stormkøkken og brændere. Produkterne sælges ofte til områder, hvor vejrforskelene er ekstreme, netop på grund af de højkvalitets, nøje udvalgte materialer og den fejlfri funktionalitet.

Soto