Hvad giver desserten den sprøde overflade, kan gratinere skinken, karamellisere den brændte kanel i drinken samt tænde lysene på køkkenbordet, når maden er klar? Vi taler selvfølgelig om gasbrænderen og endnu mere specifikt - om Sievert. For det er ikke alle produkter, der har gode anmeldelser fra både professionel kok og nybegynder i køkkenet. Men her adskiller Sievert sig fra mængden. Virksomheden, som er svensk, har rødder, der strækker sig helt tilbage til 1882.
For nogle kan det virke lidt besværligt at bruge en gasbrænder. "Er det virkelig sikkert?" Måske har du hørt om brændere, hvor håndtaget smelter. Eller prøvet en variant, hvor man skal brænde "i en hel evighed", før maden når det ønskede resultat. Svaret er så enkelt, at det kan lyde latterligt. Men når det kommer til gasbrændere erkvaliteten -A & O.
En brænder med høj standard er altid sikker at bruge. Det samme gælder effekten. Med en gasbrænder fra Sievert kan du stole på at kunne effektivtkaramelliseredesserten, griljere maden og flambere drinken. For nylig blev Sieverts udnævntHandyjettil ”Bedste Valg” i kategorien gasbrændere, da Testet.nu lavede sin årlige undersøgelse (2023).
Klik på "alle produkter" for at udforske Sieverts sortiment direkte. "Inspiration" for at lære mere om bar- og madlavning med håndbrændere. Under "personalets tips" hjælper vi dig med at komme i gang med din gasbrænder.
)
)
Profferne taler varmt om Sieverts gasbrænder
Sådan sigerMesterkokken JohannesØrnemarkOf course! Please provide the product information you would like me to translate from Swedish to Danish.
PERSONALET GUIDER
Sådan siger Petterom sin Powerjet håndbrænder fra Sievert!
KOM I GANG MED HÅNDBREMSER
Det er enkelt at bruge en brænder i køkkenet. Lettere end at sige "seks-laks-i-en-laksæske". På Sieverts" translates to ". På Sieverts" in Danish as well. The text remains unchanged.
Powerjet ogHandyjetSkruv på gassen, indtil det tager imod. Tryk på knappen for at sætte i gang.
Vil du justere flammen, gør du det. Når du er færdig, slipper du bare knappen. Dette er, som nævnt tidligere,
meget effektive gasbrændere, så du kan være sikker på hurtigt at blive færdig og brilliere med det gode resultat.
Hvad skal du bruge en gasbrænder til?
)
)
RECEPT
Eldad laks - det siger man ikke nej til!
Sure! Please provide the product information you would like me to translate from Swedish to Danish.år på bare et par sekunder meden god brænder.
Nigiri - laks, tunfisk & avocado
4 pers
3 dl sushiris
3 dl vand
1/2 dl risvinseddike
1/2 dl sukker
100 g fisk af god kvalitet f.eks. rå laks eller tun
2 avocado
1-2 noriark
Wasabi
Lys soja
Chilimajonæse
Gør sådan her
Begynd med at koge riset i god tid (følg anvisningerne på pakken). Lad det køle af.
Skær fisken med skarp kniv - tynde skiver.
Gør det samme med avocadoen.
Klipp noriarken i ønsket bredde.
Forma riset rektangulært i fugtige hænder.
Ønsker du varme - bred et tyndt lag wasabi ud og læg derefter en tynd skive fisk/avocado på. Hvis du vil - fastgør fisken/avocadoen med et stykke nori. Fugt lidt på arket for at få det til at hæfte.
For at få flere smagsnuancer frem i fisken - brænd af med din gasbrænder til ønsket overflade!
Server sushien med soja, wasabi & chilimajonæse.
Tips & tricks
Sure! Please provide the product information you would like me to translate from Swedish to Danish.det kræves meget høje temperaturernår du skal sodde din råvare. Det løser du nemt med PowerjetOf course! Please provide the product information you would like me to translate from Swedish to Danish.Så kan du eksperimentere med hvilken afstand der er bedst mellem det, der skal tilberedes, og håndbrænderen. Det varierer mellemThe translation of "olika" from Swedish to Danish is "forskellige".råvarer.Men kul at eksperimentere sig frem for at finde det rigtige og få tekstur og forbedre smagene.
Generelt set giver en brænding på nært hold en tynd overflade med meget smag og kraftig farve. Mens det modsatte gælder, hvis du iStativet holder brænderen en smule væk fra råvaren. Det tager længere tid at "tilberede", men varmen trænger dybere ind, og der skabes en tykkere overflade, hvilket giver en meget god konsistens.
)
)
Alkoholfri æbledrik med kanel & italiensk marengs
2 pers
Italiensk marengs
Æggehvide fra 2 æg
2 spsk vand
1 dl sukker
Kanelssirup
1/2 dl sukker
1/2 dl vand
2 teskefulde kanel
1/2 citron, saften
2 dl æblemost
Gør sådan her
Vi starter med marcipanen.
Kog vand og sukker i en gryde, indtil det når 120 grader. Når det når 110 grader, pisk æggehviden til et stift skum.
Hæld sukkerblandingen i en tynd stråle ned i skummet, mens du pisker med høj hastighed med en elpisker. Pisk indtil marcipanen er helt afkølet.
Kog ingredienserne til kanelsukkerlagen i en gryde. Lad det køle af.
Hæld citronsaft i 2 glas.
Fordel æblemosten i glassene for derefter at blande kanel-sukkerlagen i.
Læg forsigtigt den italienske marcipan på og brænd den af med din gasbrænder.
)
)
Sievert
)