Ofyr
Udendørs - året rundt - privat og professionelt
OFYR er designet til stunder af fællesskab. Konceptet blev først introduceret i Holland i 2015 og sælges nu i mere end 80 lande. Den oprindelige tanke bag skabelsen af OFYR kom fra grundlæggerens ønske om at forvandle madlavning udendørs fra en ensom aktivitet til en fælles. Enkeltheden, alsidigheden og designet skaber sammen en helt ny måde at lave mad og socialisere udendørs. OFYRs alsidighed ses i de mange forskellige tilberedningsmetoder, der findes. Alt fra at grille frisk røding eller stege hjemmelavede burgere på stegepladen, lave risotto med wokken, helgrille på grillspidserne eller varme gløgg om vinteren. OFYR passer overalt og fungerer som et samlingspunkt året rundt. Det er ikke kun private, der elsker OFYR - restauranter, hoteller og konferencecentre bruger OFYR til at forbedre stemningen, komme tættere på gæsterne og tilbyde en madoplevelse udover det sædvanlige. Kokkene elsker dens alsidighed, og den fungerer lige godt til et lille intimt event som til store festivaler og andre arrangementer.
)