Nicolas vahé

Nicolas Vahé er en franskmand og kok i en klasse for sig. Alle verdens produkter - fra confit, chokoladepålæg, risotto, pesto, chutney og fiske suppe til gløgg, vin og juice. Råvarernes ekstreme kvalitet giver en sublim smag og har en finesse, som man kun finder i delikatessens superelite.
Nicolas vahé

Nicolas vahé

Hans navn erNicolas Vahe! Han blev født i Amiens i den nordlige del af Frankrig. Uddannet kok og konditor på "Pic Valence" - en fransk 3-stjernet Michelin restaurant. Derefter uddannet som chocolatier hos Daniel Giraud Valence - en verdensberømt chocolatier - ofte hyldet i Frankrig som den bedste chocolatier.

År 2000 kom han til Danmark og begyndte at arbejde som konditor ved Falsled Kro på Fyn. Han tilbragte de næste 3 år på Fyn, hvorefter han blev tilbudt et job som konditor på Fakkelgården i det sydlige Jylland.

År 2007 startede han sit eget mærke af specialiteter, fra sine egne opskrifter. Med erfaringer fra sit arbejdsliv som kok, gav det ham en god forståelse for, hvad folk kan lide. Han mener, at man skal kombinere traditionelle opskrifter med "det moderne køkken" og finde ny inspiration fra hele verden. Et nært samarbejde med råvareproducenter i Frankrig og Italien giver en jævn høj kvalitet og god smag.

Nicolas vahé