Gourmet
En enkel serie som passer ind i alle typer af køkkener. Her findes et ergonomisk soft grip-håndtag, der ligger behageligt i hånden, og den skridsikre fod gør arbejdet lettere.
En enkel serie som passer ind i alle typer af køkkener. Her findes et ergonomisk soft grip-håndtag, der ligger behageligt i hånden, og den skridsikre fod gør arbejdet lettere.
Takket være den høje kvalitet og de skarpe raspere er den rustfrie Professional-serie et populært valg i flere køkkener.
Behold den høje kvalitet og den skridsikre fod, men tilføj et strejf af luksus med et håndtag i eksklusiv valnød!
Det kan være tricky at finde det rigtige, så her kommer en lille hurtigforklaring på, hvad de forskellige modeller er gode til!
Zester –Til citrusfrugter, parmesan, chokolade og muskat.
Fint rivejern- Til citrus skal, hvidløg, parmesan, chokolade, muskat og løg.
Medium tovejsrivjern- Til ost, chokolade, løg, æble og gulerod.
Groft rivejern– Til peberrod, parmesan, chokolade, muskat og løg.
Ekstra groft rivejern- Til gulerod, æble, kål og kartoffel.
Stjernerevner– Til citrus skal, parmesan, ingefær og hvidløg.
Stor høvl– Til hårde oste og chokolade.
Krydderiværkøj- Til de større krydderier som kanel og muskat, men også ingefær og citrusskal.
Microplanestartede egentlig med at fremstille trærasper til snedkere og tømrer. Men en dag i 1994 skulle en canadisk husmor lave appelsinkage. Frustreret over sit rivejern hentede hun i stedet mandens trærasp og opdagede, at den var det perfekte rivejern.
Et Microplane rivejern består af et stort antal små rakbladsskarpe kanter, som er ætset i stedet for stanset som på traditionelle rivejern. Skæret bliver dermed utrolig skarpt og kan lave meget fine snit gennem maden (eller træet) i stedet for at rive eller flå: En idé, der er patenteret af Microplane.
Alle Microplane-rivejern er fremstillet til professionelt brug og tåler naturligvis opvaskemaskine.