Anova

Anova

Anova vil ændre, hvordan folk laver mad

I 2013 lancerede Anova den første prisvenlige sous vide-cirkulator designet til hjemme-kokken. I 2014 blev der lanceret et nyt produkt med tilhørende app, hvilket gjorde den til det første tilsluttede madlavningsprodukt, som desuden er utrolig nemt at bruge.

Deres mission er at ændre, hvordan folk laver mad. Det har de gjort ved at skabe kvalitetsprodukter, der giver resultater på professionelt niveau – for kokke på alle niveauer. De mener, at alle fortjener at lave mad som en professionel, så de har fanget den teknik, som professionelle har brugt i årtier - og konstrueret den til hjemmekøkkenet.

Madlavning er videnskaben om at opvarme mad til den ønskede temperatur. Den temperatur skal være præcis for kontinuerligt at opnå gode resultater. Med traditionelt madlavningsudstyr som ovn eller kogeplade er det umuligt at kontrollere temperaturen præcist. Din ovns temperatur kan variere op til 20 grader over eller under den indstillede temperatur!

Sous Vide er en madlavningsteknik, der gør det muligt at regulere temperaturen med præcision. Teknikken har været brugt af professionelle i årtier og fungerer ved at cirkulere opvarmet vand i en beholder og tilberede maden ved den præcist indstillede temperatur. Der er kun 3 grader forskel mellem en steg, der er rare, og en der er mediumrare, så præcision betyder perfektion. Denne enkle teknik sikrer, at du undgår overkogt eller tør mad og garanterer perfektion hver gang du laver mad!

TRE TRIN TIL PERFEKT RESULTAT

Fæst til din beholder

Brug klemmen på din Anova Precision® Cooker til at fastgøre Sous Viden til en beholder/gryde af valgfri størrelse fyldt med vand

Læg din mad i en vakuumpakket pose

Sænk posen ned i vandet og klem den fast til siden af gryden/beholderen

Brug kontrollerne på Sous Viden eller appen

Indstil tid og temperatur i Anova-appen eller med kontrollerne, der findes på din Sous Vide.

Anova

I 2013 lancerede Anova den første prisvenlige sous vide-cirkulator designet til hjemmekokken. Deres mission er at ændre, hvordan folk laver mad. Det har de gjort ved at skabe kvalitetsprodukter, der giver resultater på professionelt niveau – for kokke på alle niveauer. De mener, at alle fortjener at lave mad som en professionel.

Anova