Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.

At lave mad udendørs behøver slet ikke at være besværligt og kompliceret! Følg med os på en tur til stranden, og bliv inspireret af sommerens udendørs frokoster.  
Der er tre lækre opskrifter, du kan prøve næste gang næste gang du er på udflugt. For at gøre sommerfrokosterne endnu sjovere foreslår vi, at du spring papirtallerkenerne
over
og nyder maden på en flot tallerken og passende bestik. For at gøre madlavningen lettere - forbered så meget som muligt derhjemme for at spare tid og undgå
unødvendig opvask
. Til den opvask, der alligevel skal tages, anbefaler vi, at du medbringer en "opvaskepose" - dvs. en ekstra pose, hvor du kan opbevare både affald
og service. Orden det derhjemme, hvor der er varmt vand!

6 MUST HAVES PÅ CAMPINGTUREN

Skal du på camping til sommer? Skal du afsted med teltet eller campingvognen, er det vigtigt at have det rigtige udstyr med for at kunne lave god mad på ferien. Her er vores bedste tips til hvilke produkter, du skal have!

  1. Et stormkøkken: Et transportabelt og kompakt stormkøkken er uundværligt til udendørs madlavning. Der er forskellige typer stormkøkkener, herunder gasdrevne og multifuel alternativer. Sørg for at vælge et stormkøkken, der passer til dine behov og krav.
  2. En transportabel grill eller en grillplade: Udover stormkøkkenet kan det være rart at lave mad over åben ild med en fleksibel grill eller grillplade.
  3. En god termokande: Du skal bruge en termokande til at holde kaffen varm eller vandet koldt i sommervarmen. Tip! Fyld den med pandekagedej eller suppe til en hurtig frokost i naturen.
  4. En eller to udendørs knive: Sørg for at have en god udendørs universalkniv til madlavning og eventuelt en mindre foldekniv til andre formål som f.eks. skrælning eller tømrerarbejde.
  5. En køleboks eller en køletaske: Vil du have frisk mad med, hjælper køleboksen dig med at holde maden frisk. Du kan også fylde den med is og nyd en kold drink i solen.
  6. Bestik, tallerkener, kopper og glas: Glem ikke at medbringe holdbare tallerkener, skåle, glas, kopper og bestik, der passer til udelivet. Der findes specielle sæt, der er lette og holdbare – perfekt til camping!

udvalgte produkter

Salsiccia med lækkert tilbehør

Steg pølser på ingen tid med et Trangia køkken med gasbrænder! Pølsen serveres med brunet smørog kartoffelmos
smagt til med västerbottenost. Den toppes derefter med syltede rødløg, creme fraiche og ristede løg!

Taco

Muurikkas "Picnic i en pose" er et populært udflugtsprodukt takket være dens fleksibilitet!
Her byds det på tacos med en dejlig twist.

Elgburger med bladspinat, hummus og revet parmesanost

På Muurikkas stegeplade stegs elgburgere, som serveres med
blandt andet hjemmelavet spinathummus, sennep og ost!

Nye og populære varemærker

OPSKRIFTER

Salsiccia

med syltede rødløg, brunet smør, kartoffelmos med Västerbottenost, creme fraiche og ristede løg
Takket være dit trangia køkken og lidt forberedelse hjemmefra, kan du nemt nyde
en virkelig luksuriøs frokost næsten hvor som helst i naturen.

Du skal bruge

2 personer

  • 4 salsiccia pølser
  • 6 store faste kartofler
  • Ca. 150 g smør
  • Salt, peber
  • Creme fraiche
  • 2 spsk. Västerbottenost
  • Friske krydderurter
  • Ristede løg
  • Syltede rødløg

Sådan gør du

Inden du går ud:

Kog kartoflerne i saltet vand. Når kartoflerne er bløde, hældes vandet fra og kartoflerne moses.

Bland ca. 50 g smør, lidt frisk persille, Västerbottenosten i og smag til med salt. Lad afkøle og pak ned!

Når du er ude:

Skær et par slidser i dine pølser og steg ved middel varme i rigeligt smør til du har en sprød overflade og varm pølse.

Læg pølserne til side og varm kartoffelmosen i det brunede smør. Server med creme fraiche, lidt syltede rødløg og top med ristede løg.

Taco

Her kommer en lidt skør men fantastisk frokost. Tilfredsstillende, enkel og nem at tilberede.

Du skal bruge

2 personer

  • 4 små tortillas
  • 1 pakke elgsteg
  • 1 gult løg
  • Lidt grønkål
  • 4 færdigkogte kartofler
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 2 tsk. dijonsennep
  • Friskkværnet sort peber
  • Salt, peber
  • Rapsolie til stegning

Gør dette sådan her

Inden du går ud:

Start med at hakke det gule løg groft. Pluk grønkålsbladene i små stykker.

Bland mayonnaise med dijonsennep og masser af friskkværnet sort peber.

Kog kartoflerne til de er næsten helt bløde, afkøl og skær i stykker på størrelse med en terning.

Pak i genlukkelige pakker, tid til at gå ud!

Når du er ude:

Start med at stege elgkødet i lidt rapsolie, krydr med salt og peber. Når kødet begynder at få en ordentlig stegeflade, vendes grønkålen hurtigt i og læg derefter kødet til side i en skål for at hvile lidt.

Mens kødet hviler – steg kartoflerne kraftigt i en stegepande med salt og peber.

Server tortillas med kartofler, kød og grønkål, top med lidt dijonnaise og afslut med lidt frisk persille og det rå løg.

Elgburger med bladspinat, hummus og revet parmesanost

En fantastisk frokost, som nemt tilberedes til mange i en stor Muurikka. Fordi du laver hummusen
derhjemme, er det også en nem måde at pifte din almindelige hamburger op.

Du skal bruge

2 burgere

  • 1 pakke elgburgerbøffer
  • 2 hamburgerboller
  • Amerikansk sennep
  • Valgfri blandet salat
  • 1 stykke parmesan

Hummus

  • 1 pakke kikærter i lage
  • 1 lille pose bladspinat
  • Olivenolie
  • ½ hvidløg
  • 1 tsk spidskommen
  • Salt

Gør sådan her

Inden du går ud:

Hummus

  1. Hæld kikærtevandet fra (Tip! Gem det, hvis du vil lave veganske marengs).
  2. Kom kikærterne i en blender.
  3. Hæld hele posen med bladspinat i.
  4. Pil hvidløget og kom det i blenderen.
  5. Start blenderen og hæld lidt olivenolie i ad gangen, indtil det begynder at blive en "dej".
  6. Rør med en spatel af og til for at være helt sikker på alt er blandet.
  7. Når du har opnået den ønskede konsistens (så fast som muligt), smages hummusen til med spidskommen og salt.

Når du er ude:

  1. Grill dine burgerbøffer på Muurikkan.
  2. Rist burgerbollerne og server dem med dressing, bøf, salat, amerikansk sennep og top med rigeligt revet parmesanost.
Tilføjet til kurven
Gå til kurven

Andre kunder købte også:

Vis alle tilbehørsprodukter
Gå til kurven
Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr. (*gælder ikke produkter, der kræver pallefragt)
Køkkenudstyr siden 2009
Officiel forhandler af alle mærker
Læs mere om KitchenOne