Foråret er den årstid, som mange mennesker nyder allermest. Det er den tid, hvor naturen virkelig kommer til live,
og hvor blomster og grønt igen gør deres indtog efter vinterpausen. Lige nu er der masser af gode ting fra naturen at
gøre brug af. Vi har fået hjælp af Det Vilda Skafferiet, der arbejder med naturen som spisekammer, og som ledes af
Simon Quartey, der har skabt to isopskrifter med uventede, men lækre smagskombinationer.
Med mousserende, alkoholfri vin
Opskrift til 6 port.
Du skal bruge:
Med friske hindbær og forårsblomster
Opskrift til 6 port.
Du skal bruge:
Server isen umiddelbart efter, at den er færdig i maskinen. Pynt med hindbær og smukke spiselige forårsblomster.
Sommertider og festligheder af forskellig art gør, at det er på høje tid at nyde - og imponere med - sommerlige
kager og is! Oplev det nye kraftfulde trådløse system, og lav mad uden ledning. Det vokser med dig, uanset hvad du har brug for.
Det samme aftagelige batteri driver alle KitchenAid Go trådløse apparater, så du kan trække stikket ud og undgå en masse ledninger.
De varme dage i solen nærmer sig, og trangen til en kold is bliver større og større.
Det er faktisk lettere, end du tror at lave din egen is derhjemme. Vi lader mesterkokken Emilia
Nilsson guide os gennem tre forskellige slags is – hindbærsorbet, chokoladeis med chokoladekage
og is med kaffesmag. I optagelserne viser vi, hvordan du gør, og længere nede på siden finder du opskrifterne.
12 port.
Tip! Denne is fungerer også uden en ismaskine – hæld massen direkte i formen og frys.
Sukkersirup
Hindbærsorbet
Sukkersirup
Hindbærsorbet
med brunet smør og havsalt
10 port.
Is
Chokoladekage med brunet smør
Topping
Is
Chokoladekage med brunet smør
Hvis du ikke vil lave ispinde af det hele, kan du også hælde isen i en beholder og spise den som kugleis.
Ispindene
Topping