Thanksgiving har sine rødder i den amerikanske kultur, men i de senere år er den blevet mere og mere anerkendt her i Norden.
Selv om vi ikke deler præcis den samme historie, er Thanksgiving en vidunderlig anledning til at samle sine nærmeste – stoppe op og reflektere
over hvad vi er taknemmelige for i livet. Når efterårsmørket falder på, er det endnu vigtigere at lave varmende mad og skabe øjeblikke af samvær.
Inviter dine gæster til et festligt måltid, hvor sæsonens råvarer er i centrum – rodfrugter, svampe, æbler og den traditionelle kalkun.
Herunder finder du lækre opskrifter, som kan gøre din aften med god mad, fællesskab og taknemmelighed til en succes.
Du skal bruge
Sådan gør du
Du skal bruge
Sådan gør du
Sådan gør du
Sådan gør du
Du skal bruge
Sådan gør du
Græskarpuré:
Brød:
Du skal bruge
Tærtedej:
Fyld:
Topping:
Sådan gør du
Græskarpuré:
Tærtebund:
Fyld:
Topping: