Når Teakhaus udvikler sine produkter, er det baseret på flere nøgleord: Glæde ved at spise, passion for madlavning samt respekt for vores planet. De bruger derfor 100% FSC®-certificeret teaktræ, en træsort med egenskaber, der gør træet oplagt til brug i køkkenet. Når du køber fra Teakhaus, får du et skærebræt, der er praktisk, smukt og kan have flere funktioner. Det er naturligvis perfekt til at skære på, men også at bruge som serveringsfad
til ost, kiks, charcuteri, oliven og andre delikatesser.
Hvordan vedligeholder man et skærebræt i træ?
Inden du tager dit skærebræt i brug, er det en god idé at oliere det. Det gør du ved at smøre et tyndt lag olie ud over med et stykke køkkenrulle. Brug gerne fødevaregodkendt lin- eller paraffinolie, men en neutral madolie kan også bruges. Lad virke i 15 minutter og tør derefter overskydende olie af. Vedligehold skærebrættet ved at gentage processen et par gange om året, opbevar det tørt og påfør tørre pletter olie, efterhånden som du finder dem.