Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.

Rustik elegance møder modern edge – Staub og Buster + Punch i unikt samarbejde

Staubs ikoniske støbejernsgryder og -pander har nu fået en ny dimension gennem samarbejdet med Buster + Punch, hvor robust håndværk møder moderne design.
De solide metaldetaljer fra Buster + Punch får det bedste frem i Staubs tidløse køkkengrej og giver det et elegant og industrielt præg. Hvert del er ikke kun et
funktionelt redskab, men også en hyldest til glæden ved at samles om bordet og dele kulturelle og kulinariske oplevelser.

Uanset om du serverer en klassisk boeuf bourguignon eller en krydret chili, vil samarbejdet tilsætte krydderi til din madlavningsoplevelse og sætte en ny standard
for stil og kvalitet i køkkenet. Sammen skaber Staub og Buster + Punch fremtidens designikoner, som bliver lige så meget et samtaleemne som maden, der serveres.
Denne unikke kollektion er et musthave for alle, der sætter pris på det bedste af både form og funktion i køkkenet.

 

Designstudiet Buster + Punch blev født i det østlige London i 2013 af Massimo Minales kærlighed til at lave specialbyggede motorcykler.
Han blev dog hurtigt specialist i raffineret tilbehør til hjemmet, fremstillet af massivt metal og med patenteret rifling.
Læs mere om Buster + Punch her.

Asiatisk gryderet

4 portioner

Du skal bruge

Sauce:

  • 2 fed hvidløg
  • 1 dl japansk soja
  • 2 spsk. honning
  • 1 spsk. hvedemel
  • 1 tsk. æblecidereddike
  • Sort peber

Gryderet:

  • 450 g tyndtskåret okseinderlår
  • 1 tsk. salt
  • 1 knsp. sort peber
  • 1 pak-choi
  • 300 g gulerod (i skiver)
  • 80 g sojabønner
  • ½ terning oksebouillon
  • 2 forårsløg
  • Olie og smør

Sådan gør du

Sauce: 

  1. Hak hvidløget fint, og pisk det sammen med de øvrige ingredienser. Smag til med salt og peber.

Gryderet:

  1. Skær kød og pak choi i strimler.
  2. Skær guleroden i tynde skiver.
  3. Varm olie og smør i gryden.
  4. Tilsæt kødet, salt og peber, og steg, til kødet har fået farve.
  5. Tag kødet op, og sæt det til side.
  6. Hæld olie i, og varm op.
  7. Tilsæt pak choi, gulerødder og sojabønner, og sauter kort. Skru ned til middel varme.
  8. Kom bouillonterningen ved, og tilsæt 1½ dl vand. Lad det simre indtil grøntsagerne er møre.
  9. Tilsæt sauce, og rør rundt.
  10. Tilsæt kødet igen, rør godt rundt, og varm igennem.
  11. Drys med forårsløg i skiver, og servér med røde ris.

Stegte vindruer

Du skal bruge

  • 4 skiver surdejsbrød
  • 1 klase blå vindruer
  • Smør
  • Havsalt
  • Sort peber
  • 1 spsk. flydende honning

Sådan gør du

  1. Varm panden op til middel varme, og smelt smørret.
  2. Tilsæt brødskiverne og steg dem, indtil de har fået farve på begge sider. Læg dem på tallerkener.
  3. Tilsæt mere smør, og lad det smelte. Tilsæt druerne, og drys med salt og peber.
  4. Vend druerne rundt, så de alle får farve.
  5. Læg druerne på brødskiverne, og dryp med honning.
  6. Servér straks.

Staub Twisted

Staub Twister-støbejernsgryden er det perfekte valg til både madlavning og servering med et smukt 3D-reliefdesign på ydersiden, der er inspireret af klassikerne fra midten af århundredet. De sammenflettede linjer danner et geometrisk mønster, der strækker sig ud mod kanten og fremhæves af den tofarvede emaljeeffekt – et naturligt midtpunkt på bordet, perfekt til servering af gryderetter og andre lækre hovedretter.

En verden fuld af farver

Mærket for kulinariske kunstnere

Ægte madglæde er ikke kun en glæde for smagsløgene. Den appellerer til alle dine sanser – allerede fra forberedelsesfasen. Uanset om du genskaber din bedstemors afprøvede opskrifter eller udvikler dine egne mesterværker, hjælper STAUB dig godt på vej.

Produkterne fra STAUB har den perfekte kombination af traditionelt håndværk og avanceret teknologi. Prisbelønnede restauranter over hele verden sætter pris på den høje kvalitet, og de er glade for at bruge deres produkter i køkkenet.

Hvert støbejernsprodukt – låg, gryde, grillpande, cocette – er skabt i sin egen sandform og er derfor helt unikt. Produktionen finder sted i hjertet af Frankrig. Med sine innovative opfindelser har STAUB optimeret fordelene ved støbejernsgryder og -pander og skabt et produkt, der fortsætter med at imponere over hele verden.

Hemmeligheden bag det berømte låg

De franske, emaljerede støbejernsprodukter gør hvert måltid uforglemmeligt. Det er førsteklasses kvalitet kombineret med traditionelt håndværk. De klassiske cocotter fra STAUB har en unikt designet drypstruktur på indersiden af låget, der fungerer som en regnskovseffekt, hvor fugt stiger op, kondenserer og drypper jævnt tilbage over maden. Resultatet? Utroligt saftige og smagfulde retter.

30 års garanti

STAUB giver 30 års garanti på deres støbejernsprodukter til privatkunder. Garantien er gyldig fra købsdato, men et købsbevis er påkrævet.

INSPIRATION – LAV BRØD OG SORBET I DIN GRYDE

Velsmagende brød med rug og frø, der ikke skal æltes

Du skal bruge

  • 300 g hvedemel
  • 300 g rugmel (sigtet)
  • 30 g hørfrø
  • 50 g græskarfrø
  • 50 g sesamfrø
  • 5-6 g tørgær
  • 1 tsk. salt
  • 5 dl koldt vand
  • Støbejernsgryde

 

Sådan gør du

  1. Anvend en stavblender eller foodprocessor, og hak græskar-, sesam- og hørfrøene fint.
  2. Bland hvedemel, rugmel, salt, tørgær og de fint hakkede frø sammen.
  3. Tilsæt vand, og rør det sammen til en klistret dej.
  4. Dæk dejen med folie, og lad den stå i mindst 10-20 timer.
  5. Rul dejen ud på et bord drysset med mel, og fold et par gange mod midten. Hæld derefter lidt mel i bunden af skålen, hvor dejen har hævet, og lad den derefter hæve i yderligere 2 timer.
  6. Når der er 30 minutter tilbage af hævningen, så stiller du den tomme gryde med låg ind i en kold ovn og starter ovnen på 250 grader. Mår de 30 minutter er gået, tag gryden ud af ovnen (anvend grydelapper), og kom dejen i gryden. Sæt låget på, og stil gryden ind i ovnen i 30-35 minutter.
  7. Efter 30-35 minutter løftes låget af, og temperaturen sænkes til 200-210 grader. Bag i yderligere 15 minutter.
  8. Afkøles på en rist, og opbevares i papir eller linnedpose, så skorpens sprødhed bevares så længe som muligt.

Forfriskende citronsorbet med mynte

Du skal bruge

  • 2 dl vand
  • 3 dl sukker
  • 3,5 dl citronsaft
  • 3 myntekviste
  • 2 æggehvider
  • 1 stor skål/spand, som gryden kan være i
  • 3-4 kg isterninger
  • 5-7 dl groft havsalt

Sådan gør du

  1. Kog vand og sukker indtil sukkeret er opløst. Tilsæt mynte og citronsaft herefter. Lad det afkøle.
  2. Pisk to æggehvider hårdt, og bland dem sammen med myntevandet. Placér gryden i en stor skål eller spand med is og salt.
  3. Dæk siderne på støbejernsgryden med lag af is og salt. Start med is, derefter et tyndt lag salt. Gentag indtil du er så langt oppe som muligt på gryden. Afslut med is.
  4. Hæld sorbet-massen i støbejernsgryden. Sæt låget på, og dæk det med is og salt. Vær forsigtig, så saltet ikke kommer i kontakt med sorbet-massen.
  5. Rør rundt i sorbeten hvert kvarter, indtil det bliver en jævn masse. Gentag indtil sorbeten er frossen. Pisk gerne med et piskeris et par gange, indtil du er sikker på, at sorbeten er jævn og let. Server og nyd!

Tip: Hvis du vil gøre det til en voksen version, kan du servere sorbeten i cocktailglas og hælde 4 cl vodka ud over den.

Staub-logo.png

Staub

Mærket Staub stammer fra et område i Frankrig, der er kendt over hele verden for dets kulinariske traditioner og helt igennem fantastisk gode mad. Mere præcist hedder området Alsace, og Staubs kernekompetencer følger helt  i tråd med det område. Staubs produktkategorier omfatter bl.a. støbejern og stentøj, som begge medvirker til en bedre og mere autentisk smagsoplevelse. Produkter fra Staub bliver brugt verden over på flere prestigefyldte restauranter, og det skyldes kombinationen af enestående håndværk i kombination med avanceret teknologi. 

Alle støbejernsprodukterne bliver fremstillet i en sandform, og hver form er unik og skabt til hvert enkelt produkt. Gryder af støbejern er kendt for deres ekstreme holdbarhed og evne til at holde på varmen. Læg dertil, at det ikke er ualmindeligt, at produkter fremstillet i støbejern går i arv gennem familier, der værner om det traditionsrige køkkenudstyr. 

Fordelen med Staubs produkter er, at aromaerne bliver bibeholdt i fødevarerne, når de eksempelvis tilberedes i en cocotte fra Staub. Egenskaben til at kunne holde på varmen er en klar fordel, når det gælder madlavning, da maden kan simre og langsomt opbygge de naturlige aromaer. Lågets flade design gør, at det fungerer som et selvfugtende system, der gør maden ekstra mør og saftig. Du kan uden problemer tage dine Staub-gryder direkte fra komfuret til middagsbordet, da det klassiske design og de mange fine farver ikke går på kompromis med design og funktionalitet. Gå på opdagelse i udvalget fra Staub, og lad dig blive inspireret til lækre retter på KitchenOne.

Tilføjet til kurven
Gå til kurven

Andre kunder købte også:

Vis alle tilbehørsprodukter
Gå til kurven
Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr. (*gælder ikke produkter, der kræver pallefragt)
Køkkenudstyr siden 2009
Officiel forhandler af alle mærker
Læs mere om KitchenOne