Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.

Sommeren er en tid til afslapning, solskin og nydelse. Og hvad kan være bedre end at sidde i skyggen med en kølig drink i hånden, mens solen
skinner fra en høj blå himmel? Sommerdrinks er en lækker kombination af friske smage og forfriskende ingredienser, der passer til enhver solskinsdag.
Nedenfor deler vi vores bedste tips og sommerlige opskrifter på afkølende drinks.

 

Vores bedste tips til drinks

Is
Sommerdrikke skal være smagrige og kølige. Hav altid isterninger i fryseren, eller anskaf en praktisk maskine til at lave isterninger. En kraftig blender og is er den perfekte base til at lave kølende slushdrinks med uendelige muligheder. Frys bær ned enkeltvis og brug dem som et kølende element, eller fyld dine isterninger med forskellige urter, blomster, bær og frugt.

I sæson
Benyt lejligheden til at plukke spiselige planter, bær og frugter i sæsonen. Smag drinks til med muddlede urter, og hæng en friskplukket kirsebærkvist på dit glas for at få en smuk og velsmagende oplevelse.

Det visuelle
Man siger, at vi spiser med øjnene, så det siger sig selv, at vi også nyder visuelt tiltalende drinks. Vælg smukke glas, der matcher drinken, dekorer med omhu, og vælg glassugerør, der kombinerer dekoration med funktion.

Cocktailpinde
En enkel og festlig måde at løfte en sommerdrink på er at bruge cocktailpinde eller lignende til at give smag. Hvad kan være mere luksuriøst end en drink med jordbær på et strå?

RABARBERCELLO SPRITZ

En skøn lyserød, kølende og boblende spritz med syrlige rabarber og Limoncello.

Du skal bruge:

Is
6 cl Limoncello
2 cl rabarbersirup
12 cl mousserende rosévin
Rabarber

Rabarbersirup:

150 g rabarber
1½ dl sukker
2 spsk. vand

Sådan gør du:  

  1. Brug en kniv til at skære en strimmel, der en centimeter bred, langs rabarberstilken.
  2. Læg strimlen i et glas med iskoldt vand, så den trækker sig sammen til en spiral.
  3. Ryst Limoncello og rabarbersirup koldt med is.
  4. Si det over i glas, og fyld op med mousserende vin, gerne rosé.
  5. Top med en rabarberspiral.

Rabarbersirup:

  1. Skyl, og hak rabarberne fint.
  2. Kom dem i en gryde sammen med sukker og vand.
  3. Lad det simre, indtil rabarberne er bløde, ca. 10 minutter. Rør rundt af og til.
  4. Pres gennem en finmasket sigte, indtil det er en helt glat sirup.
  5. Hæld siruppen i en kande, og lad den køle af.

BASIL STRAWBERRY CRUSH

Opskrift til to glas. En forfriskende sommerdrink, der kombinerer friskheden fra jordbær
og basilikum med et sødt strejf af hindbærsirup og et syrligt strejf af citronsaft.

Du skal bruge:

Is
200 g jordbær
8 cl gin
4 cl hindbærsirup
4 cl citronsaft
Jordbær og basilikum til pynt

Hindbærsirup:

150 g hindbær
1½ dl sukker
2 spsk. vand

Sådan gør du:

  1. Kom jordbær, gin, hindbærsirup, citronsaft og isterninger i en blender.
  2. Blend til en slush.
  3. Hæld op i glassene, og top med et jordbær og basilikum.
  4. Server straks!

Hindbærsirup:

  1. Kom hindbær i en gryde sammen med sukker og vand.
  2. Lad det simre i 3 minutter. Rør rundt af og til.
  3. Pres gennem en finmasket sigte, indtil du har en helt glat sirup.
  4. Hæld siruppen i en kande, og lad den køle af.

TROPICAL PASSION PUNCH

Opskrift til to glas. En eksotisk drink, der kombinerer den fyldige smag af mørk rom 
med tropiske noter af passionsfrugt og ananas, afrundet med et syrligt strejf af limesaft.

Du skal bruge:

4 cl mørk rom
4 cl Passoã (passionsfrugtlikør)
2 cl limesaft
10 cl ananasjuice

Kokosskum

2 dl kokosfløde
½ dl sukker

Sådan gør du:

  1. Hæld alle ingredienserne i en shaker, og tilsæt isterninger.
  2. Ryst, til det er koldt, og si det over i to glas med en stor isterning i hvert.
  3. Top med kokosskum. 

Kokosskum:

  1. Vælg en kokosfløde med så højt fedtindhold som muligt.
  2. Bland kokosfløde og sukker i en gryde. Kog under omrøring, til sukkeret smelter, hæld det i en kande, og stil det i køleskabet, indtil det er helt afkølet.
  3. 3. Hæld kokosblandingen i en sifon, fyld op, ryst, og lad den stå ved stuetemperatur, mens du blander drinken.

Tilføjet til kurven
Gå til kurven

Andre kunder købte også:

Vis alle tilbehørsprodukter
Gå til kurven
Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr. (*gælder ikke produkter, der kræver pallefragt)
Køkkenudstyr siden 2009
Officiel forhandler af alle mærker
Læs mere om KitchenOne