Thomas Sjögren er den stigende stjerne, der vandt den svenske Kokkenes Kamp i 2018 og Årets Kok i 2015. I begge konkurrencer blev han den yngste vinder nogensinde. Thomas kommer oprindeligt fra Granö uden for Umeå i det nordlige Sverige, men har siden gymnasiet boet på den svenske vestkyst. I dag driver han flere prominente restauranter her, blandt andet det berømte Grano i Gøteborg, Smögen och Fjällbacka, Skärets Krog i Smögen og restaurant Signum i Mölnlycke. I 2023 blev Signum tildelt en stjerne i Guide Michelin.
Thomas tager altid udgangspunkt i råvaren, når han laver mad og arbejder udelukkende med råvarer fra lokale landmænd, fiskere og producenter. Selv når det kommer til køkkenredskaber, er kvalitet et nøgle for Thomas. Han er ambassadør for mærket Scanpan, der fremstiller stegepander, gryder og pander af højeste kvalitet.
Dansk køkkenudstyr af bedste kvalitet og lang holdbarhed. Verdenskendte Scanpan er en af de førende producenter af non-stick produkter. I dag bliver deres non-stick aluminiumsprodukter støbt på deres egen fabrik i Ryomgård på Djursland i Danmark. Scanpan har fuld fokus på de funktionelle og enkle redskaber til køkkenet - både til professionelle såvel som amatørkokke.
Produkterne produceres ved at det flydende aluminium hældes i en støbeform ved håndkraft. Herefter trykformes de med 250 tons og det første lag forankres ved 20.000 grader. Efterfølgende bliver non-stick belægning påført og hærdet. Scanpans unikke støbeteknik giver dig den bedste holdbarhed og en ideel varmefordeling på hele pandens stegeflade. Alle aluminiumsprodukterne fremstilles af miljøvenligt, recirkuleret aluminium. Her er der også fuld fokus på kontrol i alle produktionsled, således kvaliteten kontrolleres ned til hver en detalje. Den patenteret keramiske titaniumbelægning er solid og ikke mindst en rengøringsvenlig belægning.
Scanpan Classic støbes i hånden på deres fabrik i Danmark. Alle redskaberne er fremstillet i genanvendt aluminium og er belagt med en holdbar non-stick belægning (Stratanium), som er helt fri for skadelige og miljøfarlige stoffer.
Med ordentlig pleje vil gryder og pander have en masse gode år ved din og komfurets side. Produktionen er baseret på gamle støbejernsteknikker der er blevet forbedret og kombineret med ny teknologi. Produkterne er ovnbestandige ved op til 260 grader.
En revolutionerende serie! Disse gryder og pander har en patenteret belægning (Stratanium +). Belægningen har en ru struktur der ligner støbejern, men med alle de fordele som non-stick belægninger bidrager med. Fundamentet består af aluminium og Stratanium + og er helt fri for skadelige og miljøfarlige stoffer.
TechnIQ-serien er også resultatet af et samarbejde med professionelle kokke. Produkterne er designet i henhold til kokkenes præferencer og hårde krav. De er holdbare og giver et perfekt stegeresultat og de er super lette at holde rene. Derudover er de ovnbestandige op til 260 grader og virker på induktion.
Rustfrit stål i høj kvalitet! Gryderne og panderne i denne serie karakteriseres ved deres elegante tofarvede finish. Redskaberne er udstyret med drypfri kant og skala. Impact er en af Scanpans mest omfattende serier. Produkterne inkluderer stege- og kogegrej i alle former: gryder, pander, wok, kasseroller, suppegryder og gryder til at porchere æg. Produkterne er ovnbestandige op til 260 grader og virker på induktion.
Vindergryden! I 2016, 2017 og 2019 vandt stegepanden Bedst-i-test i Aftonbladets stegepande-test. Non-stick belægningen er så stærk at den kan klare stålredskaber uden at tage skade.
Alle CTX produkter er fremstillet i et 5-lags rustfrit stål blandet med aluminum. Hvis du tæller mængden af stratanium, består det af hele 7-lag. Designet giver optimal varmefordeling og produkterne er ovnbestandige ved op til 260 grader og virker på induktion.
Vinder af bedst-i-test 2018 i Aftonbladets store stegepande-test! Denne serie kombinerer genanvendt aluminum med en stærk non-stick belægning, som er fri for skadelige og miljøfarlige stoffer.
De kan modstå høj varme og er meget holdbare. Du kan endda bruge stålredskaber i, uden de får ridser eller tager skade. Du kan nemt og effektivt stege kød i stegepanderne, da det ellers plejer at være en smule vanskeligt i en non-stick pande. Et andet plus er at du ikke har brug for at anvende fedtstoffer i panden til madlavningen. Produkterne er ovnbestandige ved op til 260 grader og virker på induktion.
Højglans finish! Serien er lavet af 5-lag rustfrit stål der er blandet med aluminium så du får en hurtig og jævn varmefordeling i redskabet. Alle redskaber er udstyret med drypfri kant og skala. Den blanke overflade gør også så det er meget nemmere at holde rent, og det tåler sågar opvaskemaskine. Produkterne er ovnbestandige ved op til 260 grader og virker på induktion.
Scanpan HaptIQ er en serie af kogegrej, der kombinerer høj ydeevne med strukturen fra en støbejernspande. Den innovative non-stick-belægning, kendt som Stratanium+, skiller sig ud som en af de mest robuste på markedet og er lige så nem at rengøre og bruge som traditionelle non-stick-pander. Serien har en unik konstruktion i rustfrit stål og aluminium i fem lag, et design, der afspejler den populære CTX-serie.
HaptIQ-serien har en poleret finish med spejleffekt. Derudover er dette køkkengrej ovnsikkert op til 260 grader og kompatibelt med alle varmekilder, inklusive induktion.
En smuk kobberbelagt serie! Kobber er et metal der historisk set har været populært i især de svenske køkkener. Ulempen ved kobber har i lang tid været, at de kan udfælde kobber, der på lang sigt kan være skadeligt for kroppen.
Maitre D’-serien har en base af rustfrit stål i højglans og en overflade i kobber, der forhindrer den nævnte kobber-udfældning. Derudover bliver redskaberne lettere at holde. For at holde håndtagene kølige, er de lavet i rustfrit stål. Produkterne er ovnbestandige ved op til 260 grader og virker på induktion.
OBS: Gryder og pander under 16 cm i diameter er ikke egnede til induktion.
Sæt låget på! Scanpan tilbyder et udvalg af glaslåg i topkvalitet i flere forskellige dimensioner. Vælg det låg, der passer perfekt til din pande eller gryde.
SCANPAN-AMBASSADØR - THOMAS SJÖGREN
Thomas Sjögren er et fremtrædende talent i kulinariske kredse, som den yngste vinder nogensinde af Chefs' Battle 2018 og Årets Kok 2015. I dag ejer og driver Sjögren en række restauranter langs vestkysten, herunder den velkendte Grano i Göteborg, Skärets Krog på maleriske Smögen og Signum i Mölnlycke.