Madinspiration fra Østen er det helt store lige nu! Ramen - den japanske nudelsuppe proppet med
umami - bliver mere og mere populær. Suppen serveres med et væld af forskellige ingredienser og
spises hovedsageligt med spisepinde. Det er kun bouillonen, der spises med en ske, medmindre du vil
drikke den direkte fra skålen. Christin byder på ramen med kyllingebouillon, sprængt svinebryst og
chiliolie, toppet med blandt andet majs, shiitake-svampe og forårsløg.
Det sjoveste ved denne ret er måske alle de mange forskellige toppings, som du kan gå amok med. Du kan komme lige præcis det på, du har lyst til, men her er nogle af de mest almindelige toppings til inspiration!
4 portioner
4 portioner
Kyllingebouillon
Chashu, sprængt svinebryst
Chiliolie
Toppings
Tips! Hvis du ikke vil lave chashu (svinebryst), kan du bruge kødet fra kyllingen og toppe din ramen med det i stedet.
Kyllingebouillon
Chashu
Chiliolie
Toppings
Servering