)
Hasselnøddecreme med chokolade
Du skal bruge
250 g hasselnødder
3-4 spsk. neutral olie
100 g flormelis
25 g kakao
1 knsp. salt
150 g lys chokolade
Sådan gør du
Forvarm ovnen til 200°C, og beklæd en bageplade med bagepapir.
Rist nødderne i 5-10 minutter, eller indtil de har fået lidt farve. Lad dem køle lidt af. Kom dem på en bageplade, og gnid skallerne af.
Hak chokoladen fint, og smelt den i Titanium Chef Patissier easy warm-skålen.
Kom nødder og olie i en køkkenmaskinen, og blend til en fin krumme.
Tilsæt sukker, kakao og salt til blandingen i køkkenmaskinen. Blend ved høj hastighed, indtil alt er blandet.
Tilsæt chokoladen, og blend til en creme.
Hvis du vil have en løsere creme, skal du tilsætte mere olie og blende til den ønskede konsistens.
Fordel cremen i glas, og opbevar den på køl.