)
Bulgur- og quinoasalat
15 min + 36 min tilberedning i Versatile riskoger
4
Portioner
Du skal bruge:
2,5 dl økologisk fuldkornsbulgur og quinoa
5 dl vand
2 knsp salt
1 avocado
40 g sojabønner
1 granatæble
40 g gule rosiner
1 broccoli
1 bolsjebede
1 bundt mynte
1 bundt basilikum
100 g fetaost
40 g ristede cashewnødder
Olie til stegning af broccoli
Salt
Peber
Gør sådan her:
Hæld bulgur og quinoa i beholderen i riskogeren. Tilsæt vand og salt, og start programmet "Lentils".
Skær broccolien i buketter, og steg den, indtil den har en fin farve. Skær broccolistilken i tynde skiver.
Del granatæblet, og bank kernerne ud.
Skær bedene i tynde skiver.
Skær avocadoen i fine stykker, striml basilikum og mynte, og tilsæt urterne efter smag.
Bland alle ingredienserne undtagen fetaosten.
Smuldr fetaosten over salaten inden servering.