Bulgur- och quinoasallad

Bulgur- og quinoasalat

15 min + 36 min tilberedning i Versatile riskoger

4

Portioner

Du skal bruge:

  • 2,5 dl økologisk fuldkornsbulgur og quinoa

  • 5 dl vand

  • 2 knsp salt

  • 1 avocado

  • 40 g sojabønner

  • 1 granatæble

  • 40 g gule rosiner

  • 1 broccoli

  • 1 bolsjebede

  • 1 bundt mynte

  • 1 bundt basilikum

  • 100 g fetaost

  • 40 g ristede cashewnødder

  • Olie til stegning af broccoli

  • Salt

  • Peber

Gør sådan her: 

  1. Hæld bulgur og quinoa i beholderen i riskogeren. Tilsæt vand og salt, og start programmet "Lentils".

  2. Skær broccolien i buketter, og steg den, indtil den har en fin farve. Skær broccolistilken i tynde skiver.

  3. Del granatæblet, og bank kernerne ud.

  4. Skær bedene i tynde skiver.

  5. Skær avocadoen i fine stykker, striml basilikum og mynte, og tilsæt urterne efter smag.

  6. Bland alle ingredienserne undtagen fetaosten.

  7. Smuldr fetaosten over salaten inden servering.

Bulgur- og quinoasalat – Opskrift | KitchenOne