Påsken er lige om hjørnet - en af årets store madweekender. Gør mere ud af borddækningen, tilbered noget lækkert og
forkæl dig selv eller en du holder af med en påskegave. Vi kigger ind hos den svenske influencer Anna Carolina Magnusson, for at
blive inspireret af måden hun dækker op til påske. Derudover deler hun lækre opskrifter til en luksuriøs 3-retters påskemiddag!
En lysegul kage med små påskeæg som pynt, red velvet cupcakes med elegant frosting eller hvad med små
chokoladepraliner i påskeformer? Lad kreativiteten få frit løb og gå amok med farverne i årets påskebagning!
Påskekagen må gerne være lidt "meget"! Tilføj farverige dekorationer og påskeslik i forskellige former, så den føles som en frodig påskebuket.
Så er der planlagt forårsmenu til den kommende påskemiddag! Til forret en frisk tallerken med spæde
grøntsager, røget laks, rejer og en frisk grøn sauce. Til hovedret oksefilet med en vinaigrettebaseret kartoffelsalat
og fetaostcreme. Til sidst en pisket panna cotta med en syrlig mangosauce, marengs og chokoladeæg.
Held og lykke med din borddækning!
Et godt tip. Gå på æggejagt, eller inviter dine gæster til en forfriskning i forårsluften! Saml jer omkring
et varmende bål, eller server en lækker snack på Big Green Eggs sødeste grill.
Citron og dild-mayonnaise
Citron og dild-mayonnaise
Asparges
Anretning
Til anretning
Vinaigrettebaseret kartoffelsalat
Fetaostcreme
Helstegt oksefilet med smag af hvidløg og timian
Anretning
Mango-gelé
Til anretning
Panna cotta
Mango-gelé