NOD vakuumpakkeren er en uundværlig tilføjelse til køkkenet i den madsvinds bevidste husholdning. Ved at pakke maden i lufttætte poser beskytter du den mod bakterier, skimmelsvamp og fryseforbrændinger, hvilket betyder at maden holder sig frisk længere.
Vakuumpakkeren har et kompakt og stilrent design, der nemt passer ind i køkkenet. Den har en knap, der kombinerer vakuumfunktionen og forsegling, så du hurtigt og nemt kan pakke maden. Du kan vælge mellem vakuumplastruller og færdiglavede poser.
Tips:
Hvis du bruger en rulle: Husk at forsegle enden, før du skærer rullen til den ønskede længde.
Hvis du skal vakuumpakke mad med væske i: Husk at have ekstra god margin mellem råvaren og vakuumpakkeren og hæng posen ud over kanten for at undgå, at væske suges ind i maskinen.
Hvis du skal vakuumpakke noget til sous vide, kan det være en god idé at dobbeltpose ingredienserne. Det gælder især, hvis du skal tilberede stykket kød med ben, da ben nemt kan punktere posen.