Hver sæson er grillsæson - det er nøgleordene bag Outdoorchef. Køkkenet bør rykkes ud på terrassen, i haven eller på altanen, hvor der er luft og plads til hyggelig samvær med dem du holder af. Madlavningen skal gå fra at være en irriterende tidskrævende opgave, til at være en hyggelig opgave med dem du holder af. Alt der kan grilles bør grilles - og alle kan grille.
Outdoorchef er populær hele verden over og med god grund. Mike Lingwood står bag virksomheden og hans mål var at skabe meget mere end bare end grill. Han ville skabe en helt fantastisk grilloplevelse, som indebar en sund og alsidig grillkultur. Heraf opstod gas-kuglegrillen. Det kommer ikke som nogen overraskelse at gas-kuglegrillen blev en verdenssucces. Herved blev Outdoorchef berømte.
Direkte grillning
Navnet indikerer det måske, hvor grillmaden ligger direkte på varmekilden. Takket være de høje temperaturer fremkommer der en flot skorpe på stege og lækker stegeflade på steaken. Denne måde er altså ideel til kød der skal steges i kort tid.
Indirekte grillning
Når der er tale om indirekte grillning cirkulerer varmen omkring maden. Takket være låget, omdanner du herved din grill til en varmluftsovn. Denne måde er altså ideel til stege, der kræver lavere temperatur i længere tid, samt fisk eller sprød pizza.