Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.

udvalgte kampagneprodukter

Ooni Volt 12 elektrisk pizzaovn

Oonis Volt pizzaovn kan både bruges inde og ude. Det har den fordel at du slipper for at tænde op i vådt brænde eller huske at få byttet gasflasken.
Du sætter den bare i stikket og så er den hurtigt varm. Den helt store fordel at du kan bruge den inde, så du slipper for at stå ude og fryse,
når der skal bage pizza, naanbrød, pita, foccacia eller hvad du nu har lyst til at lave i din Ooni Volt. 

 

En dej til det hele

Hvis man lige kigger rundt på nettet, kan der gå meget nørderi i deje. Det kan næsten føles som en hel videnskab. Men frygt ikke. Vi har din ryg.
Vi har nemlig lavet en dej her, som er nem at gå til. 
Nem at arbejde med. Og så kan du bruge den på en masse forskellige måder sammen med din pizzaovn.
Vi skal her lave Detroit style deep pans, vi skal lave de klassiske tynde pizzaer, vi skal bage foccacia.

Dej

Du skal bruge

  • 1kg tipo 0 mel (eller andet mel med højt protein indhold)
  • 650g vand
  • 12-25g gær
  • 22g salt 

Sådan gør du

  1. Kom alle ingredienser til dejen (minus salt) i skålen til en røremaskine
  2. Ælt til dejen er nogenlunde glat efter 10 minutter. Tilsæt salt og ælt endnu 5 minutter.
  3. Lad dejen stå og hæve i 30 minutter. Dette er primært for at få den til at slappe af.
  4. Del nu dejen i passende størrelser. Rul dem op til kugler for at stramme dem let op. Hvis du skal bage med det samme. Lad dem hvile endnu en halv time ved stuetemperatur.

Tips!

  1. Hævning: Dejen her har den fordel, at den kan bruges allerede efter en hurtig hævning på køkkenbordet i en time. Men kan også hæve på køl i 1-3 dage, hvis du vil have mere smag i dejen. Hvis du vil bage med den samme dag, skal du til 1kg mel bruge 25g gær. Skal den hæve videre på køl, skal du halvere mængden af gær.
  2. Fremgangsmåde: I stedet for at køle kuglerne, kan man også komme dem i en frysepose og fryse efter den første hævning. Så kan man tage dem op og tø dem på køl dagen før de skal bruges.

Detroit-style pizza

Detroit-style pizza med pølse og blåskimmel

Detroit-pizzaen er en rektangulær panpizza med en tyk, sprød og sej bund. Den er traditionelt toppet med mozzarella eller Wisconsin brick cheese, som karamelliserer mod den tunge rektangulære pizza med høj skorpe. 1 portion dej passer til pizzapanden. 

Du skal bruge

  • 1dl pizzasauce (se opskriften ovenfor)
  • 100g mozzarella i tern
  • 125g tyndtskåret pølse (her pepperoni, chorizo og en italiensk salami
  • 50g blåskimmelost
  • 50g oliven
  • 3 spsk pesto

Sådan gør du

  1. Fordel dejen ud i en pizzapande med en smule olie
  2. Lad den hvile 15 minutter og stræk den så ud igen. De kan nogle gange trække sig lidt sammen.
  3. Fordel tomatsaucen over og herpå halvdelen af mozzarellaen. Kom nu pølse, oliven, blåskimmel og det resterende mozzarella på.
  4. Forvarm ovnen til 200 grader, hvor du først bager pizzaen 12 minutter. Skru nu op til cirka 300 grader og bag til pizzaen begynder at få små karamelliserede nister.
  5. Tag den ud af ovnen og lad pizzaen trække 5-7 minutter før den skæres. Fordel en smule pesto over pizzaen for ekstra smag.

Lun salat og foccacia

Focaccia

1 portion dej passende til din Ooni Detroit-Style Pizza Pan

Du skal bruge

  • 3-4 spsk olivenolie
  • 1 tsk middelhavssalt
  • 2 rosmarinkviste

Sådan gør du

  1. Kom en smule olie i panden. Kom herpå dejen og stræk den let ud.
  2. Lad den hvile 1,5 time på bordet til den er meget let og luftig.
  3. Kom den resterende olie over dejen sammen med rosmarin og salt.
  4. Pres små huller med fingrene. Sæt i en forvarmet ovn på 225 grader og bag cirka 12 minutter. Skru op for varmen til 300 grader og bag endnu cirka 3 minutter til det har fået farve.
  5. Tag det ud af ovnen og læg brødet på en rist for at køle let. Det giver en dejlig sprød bund.

Lun salat

Du skal bruge

  • 1 rødløg
  • 2-3 søde kartofler
  • 150g rosenkål
  •  0,25 rødt spidskål
  • 0,5 fennikel
  • 4 figner
  • Frisk basilikum
  • 2-3 spsk balsamico glace
  • Olivenolie, salt og peber

Sådan gør du

  1. Skær rødløget i tynde både, de søde kartofler i mindre stykker, halver rosenkålene.
  2. Kom grøntsagerne i en pizzapande. Vend med en smule olivenolie, lidt salt og peber.
  3. Bag I en forvarmet ovn ved 250 grader i cirka 15 minutter. Kig på dem. Bagetiden varierer en smule af størrelsen på grøntsagerne.
  4. Skær spidskål og fennikel tyndt på en mandolin. Del fignerne i kvarte. Vend sammen med de varme grøntsager.
  5. Top med en smule basilikum, salt, peber, olivenolie, balsamico glace.
  6. Server med det samme.

Græskarpizza

Pizza med græskar

1 pizza på 1 kugle dej

Du skal bruge

  • 3-4 spsk tomatsauce (her lavet på gule tomater)
  • 50g Hokkaido græskar skåret tyndt på et mandolinjern
  • 25g ricotta
  • 1 salciccia pølse
  • 10g parmesan
  • Frisk basilikum
  • Olivenolie og friskkværnet sort peber.

Sådan gør du

  1. Forvarm ovnen til 400 grader
  2. Rul kuglen i en smule ekstra mel. Arbejd den nu tynd på bordet med hænderne. Først press den tynd i midten og stræk den herefter større.
  3. Fordel tomatsaucen på, herefter græskar, riccota, salciccia og parmesan.
  4. Top med en smule basilikum, olivenolie og peber.
  5. Bag pizzaen 2 minutter (cirka) til kanterne og bunden har taget en smule farve.

ooni-logo.png

Ooni

Ooni blev grundlagt af Darina Garland og Kristian Tapaninaho. De lavede ofte pizza derhjemme, men syntes ikke, at den var så god, som den kunne være. De gik på jagt efter en brændefyret pizzaovn, men alle de pizzaovne, de fandt, var både store og dyre. De indså, at de havde opdaget et hul i markedet, så de skabte deres egen prototype og gik i gang med arbejdet. Og så blev Ooni født - en hurtig og bærbar pizzaovn af høj kvalitet til en overkommelig pris.

Siden lanceringen af deres første pizzaovn er Ooni vokset til en virksomhed, der har modtaget flere priser og sælger sine produkter over hele verden. Det ideelle valg for dig, der ønsker en kompakt og effektiv pizzaovn. Ooni gør det nemt at bage pizzaer, uanset om det er til en ekstra luksuriøs hverdagsmiddag, eller om du vil invitere nære og kære på pizzafest.

Bag pizza som på restaurant
En pizzaovn har mange fordele og gør det utroligt nemt at bage pizza derhjemme. Den kan nå temperaturer, som din almindelige ovn kun kan drømme om. Resultatet er en pizzabund, der er utrolig sprød og lækker - ligesom på restaurant. Du kan servere pizzaen friskbagt og helt selv vælge dine toppings. Perfekt til dig, der gerne vil invitere venner og familie til en dejlig middag derhjemme.

Du kan naturligvis også bruge din pizzaovn til andre formål. Mange udnytter eftervarmen til at bage brød eller andet der skal bages i ovnen, mens temperaturen langsomt falder. På den måde kan du få mest muligt ud af energien og lave mad på en energibevidst måde. Du kan også bruge din brændefyrede Ooni-ovn til at grille og give kød en røget smag.

Nyd herlige stunder i haven
Det er skønt at lave mad udenfor, når det bliver sommer. Hvorfor ikke samle familien i haven, nyde det varme vejr og lave mad udenfor? Men glem burgere på grillen! Med en Ooni pizzaovn har du endnu flere muligheder.

Det tager kun 60-90 sekunder at bage en pizza, så du kan hurtigt og nemt bage pizzaer til mange. Samtidig kan du lade dine gæster være med i processen ved at de vælger deres egne toppings! Nemt, sjovt og lækkert.

Det har også praktiske fordele at vælge pizzaovnen frem for grillen. Oonis pizzaovne er nemlig selvrensende (i modsætning til en grill, som skal børstes og rengøres ofte). Fordi ovnen når så høje temperaturer, forsvinder de fleste rester efter få minutter. Det giver dig mere tid til at spise, drikke, hygge dig og nyde de dejlige sommerdage.

Tilføjet til kurven
Gå til kurven

Andre kunder købte også:

Vis alle tilbehørsprodukter
Gå til kurven
Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr. (*gælder ikke produkter, der kræver pallefragt)
Køkkenudstyr siden 2009
Officiel forhandler af alle mærker
Læs mere om KitchenOne