Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.

Endelig er efterårslune oktober her! Vi vil gerne fejre denne mad-sæson med tilbud på en række
fantastiske mærker, der vil hjælpe dig med at skabe madglæde i dit køkken. Lav mad sammen, dæk
bordet lidt ekstra fint med varmende stearinlys og servietter i efterårsfarver, og nyd de lange aftener
omkring middagsbordet med dine nære og kære.

FESTLIGE TILBUD

*Tilbuddene gælder kun for produkterne på denne kampagneside.

UDENDØRS FESTMÅLTID MED KOCKUMS JERNVERK

Ingen Oktoberfest uden noget lækkert madlavning i ægte Oktoberfest-ånd! Vi har fået hjælp af Pontus
Karén (@pontus.karen på instagram), som har fundet på to dejlige opskrifter til udendørs madlavning. Saml
familien eller vennerne til en hyggelig stund blandt efterårsbladene.

Tip! På billederne bruger Pontus produkter fra Kockums Jernverk, som du kan købe lige nu til en god pris!

Pølsemani over åben ild

En sikker succes under Oktoberfest!

Du skal bruge:

  • 3 forskellige slags pølser
  • Ca. 300 g ristede kartofler
  • 10 cocktailtomater
  • 2 spsk syltede rødløg
  • 1 gult løg
  • Ristede løg
  • Ca. 4 spsk mayonnaise
  • 3 tsk pesto
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk tørret timian
  • Salt og peber
  • Rapsolie til stegning

Gør dette, inden du tager afsted:

  1. Skær kartoflerne i grove stykker.
  2. Skær cocktailtomaterne i 4 stykker (gennem midten).
  3. Hak løget groft.
  4. Bland det hele sammen med alle krydderierne + salt, peber og olie.
  5. Rist det hele i ovnen ved 220°C i ca. 20 minutter. Lad det køle af og pak det ned.
  6. Bland mayonnaise og pesto og smag til med lidt peber.

Når du er ude, skal du gøre følgende:

  1. Steg kartoffelblandingen på en pande, så den får en god farve.
  2. Skær pølserne i halve. Steg pølserne, indtil de er varmet godt igennem. Tilsæt derefter kartoffelblandingen og "byg et bjerg".

Servér det hele som en sharing-platter på din grillplade, sammen med pesto-mayonnaisen. Tilbehør som sauerkraut, kålpande eller syltede agurker er altid godt!

Kålpande Deluxe

Det ultimative tilbehør til din Oktoberfest!

Du skal bruge:

  • Et halvt spidskålshoved (forreste del).
  • 150 g kinakål
  • 150 g rød kinakål
  • Ca. 110 g varmrøget ribbensteg
  • 1 pak choi
  • Salt og peber

Toppings:

  • Syltede rødløg
  • Ristede løg
  • En god knivspids hakket persille
  • Revet hård ost

Gør dette, inden du tager afsted:

  • Skær kinakål, rød kinakål og pak choi i grove strimler.
  • Skær spidskålshovedet midt over.

Når du er ude, skal du gøre følgende:

  • Varm din bradepande (tærteform fra kockums) op med lidt olie.
  • Skær din ribbensteg i skiver og steg den, indtil den har en fin stegeoverflade. Tag så svinekødet ud og læg det til side.
  • Steg din spidskål med den flade side nedad, indtil den har en fin stegeoverflade.
  • Vend spidskålen og tilsæt kålblandingen. Smag til med salt og peber. Steg det hele, indtil kålblandingen er blevet blød.
  • Sæt det på bordet og top med revet hård ost, syltede rødløg, ristede løg og til sidst hakket persille. Serveres med lidt dijonnaise - en fantastisk sauce til al slags kål!
Tilføjet til kurven
Gå til kurven

Andre kunder købte også:

Vis alle tilbehørsprodukter
Gå til kurven
Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr. (*gælder ikke produkter, der kræver pallefragt)
Køkkenudstyr siden 2009
Officiel forhandler af alle mærker
Læs mere om KitchenOne