Miyabi er en japansk knivproducent, der er tæt knyttet til den tyske knivproducent Zwilling. Ordet 'Miyabi' kommer fra japansk og betyder elegance eller raffinement, to vigtige grundpiller i japansk kultur.
Miyabis knive er udviklet, så professionelle og amatørkokke verden over kan opleve, hvordan skarpe knive beriger tallerkenen og glæder ganen. Miyabi kombinerer tradition, håndværk og høj ydeevne med moderne design. Det tager mere end 42 dage og 100 trin at fremstille en kniv. Hver kniv går fra hænderna på dygtide håndværkere til dine hænder.
De autentiske japanske knive fra Miyabi har en overlegen kvalitet og en exceptionel skarphed til det perfekte snit. Det er knive der følger traditionen af berømte japanske samuraisværd, der både var skarpe og utrolig smukke at se på. Derved er Miyabi også skabt i et autentisk japansk design med en fantastisk skarphed der vil overbevise dig ved allerførste snit. Gang på gang bliver Connaisseurer af det japanske køkken imponeret over den velafbalancerede vægtfordeling, et blad, der nemt skærer igennem alle slags råvarer samt et behageligt skaft.
Til udviklingen af knivene fra Miyabi har de fået hjælp fra en af Japans mest berømte kokke, Rokusaburo Michiba. Han er bedst kendt som en ekspert i det japanske køkken, fra madprogrammet Iron Chef.