Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.

Spanien er berømt for sine tortillas, gambas, gazpacho og ikke mindst paella - spaniernes nationalret!
Skal du have en spansk aften, så må du ikke glemme den klassiske, frugtige vindrik sangria!

SPANSKE OPSKRIFTER

Spaniens nationalret, Paella - med jomfruhummer

Du skal bruge:

4–6 portioner

  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 450 g kyllingelårfilet
  • 3 spsk olivenolie
  • Salt og peber
  • 1 pose safran, 0,5 g
  • 4 dl paellaris eller risottoris
  • 6 dl hønsebouillon
  • 1 dl tør hvidvin
  • 1 dåse cherrytomater, 400 g
  • 1 laurbærblad
  • 500 g friske muslinger
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 dl grønne ærter
  • 400 g skalrejer

Pynt med

  • 4–6 kogte jomfruhummere
  • Rejer
  • 1 citron
  • Persille

Sådan gør du:

  1. Hak løg og hvidløg. Skær kyllingelårfileterne i stykker. Brun dem i olie i paellapanden eller en stor traktørpande. Krydr med salt og peber. Tilsæt løg og hvidløg, og steg dem, indtil de er bløde.
  2. Gnid saffran med en ske, så det smuldrer i posen. Skær posen op, og tilsæt krydderiet og risen i gryden. Lad den simre i et par minutter. Tilsæt hønsebouillon, vin, tomater og laurbærblade. Dæk gryden med et låg eller folie, og lad det simre i ca. 15 minutter.
  3. Kontroller, at muslingerne er hele og kasser dem, der ikke lukket. Børst og skyl muslingerne grundigt. Læg dem oven på risene i paellapanden. Dæk med folie og lad koge i ca. 5 minutter. Kasser muslingerne, der ikke har åbnet sig.
  4. Skyl og fjern kerner fra peberfrugten. Skær det i grove stykker, og tilsæt det og ærter til risen. Pil rejerne, så hovedet forbliver. Pynt paellaen med rejer, jomfruhummer, citronbåde og persille.

Spansk tortilla med chorizo, løg og kartoffel

Du skal bruge:

4 portioner

  • 200 g chorizo
  • 2 løg
  • 500 g kogte kartofler
  • 1 dl + 1 dl olie
  • Salt og peber
  • 6 æg
  • 1 bundt purløg

 

Sådan gør du:

  1. Skær chorizoen i mindre stykker. Hak løg og skær kartoflerne i stykker. Opvarm olien i en Tefal stegepande. Steg pølsen i 4-5 minutter. Tilsæt kartofler og løg, og steg, indtil kartoflerne begynder at få farve. Det tager 6-8 minutter.
  2. Rør, så kartoflerne får jævn farve. Krydr med salt og peber.
  3. Pisk æggene sammen med hakket purløg. Bland kartofler og løg i æggeblandingen. Tør stegepanden af.
  4. Varm stegepanden op med resten af ​​olien. Hæld æggeblandingen i og reducer varmen. Steg omeletten i 10-12 minutter, indtil den er fast i kanterne.
  5. Læg en tallerken over omeletten og vend den ud på tallerkenen. Lad omeletten glide ned i stegepanden med den rå side ned af og steg i yderligere 5-6 minutter.
  6. Lad tortillaen hvile lidt, inden den skæres i trekanter. Tortillaen kan serveres varm, men smager også god koldt.
Tilføjet til kurven
Gå til kurven

Andre kunder købte også:

Vis alle tilbehørsprodukter
Gå til kurven
Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr. (*gælder ikke produkter, der kræver pallefragt)
Køkkenudstyr siden 2009
Officiel forhandler af alle mærker
Læs mere om KitchenOne