Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.

Det italienske køkken kendetegnes ved enkelhed, gode råvarer og stor madglæde. Der er meget
at hente fra Italien - pasta, pizza, risotto, pesto, panna cotta og tiramisu er blot nogle få eksempler!

ITALIENSKE OPSKRIFTER

Pasta med salsiccia

Du skal bruge:

4 portioner

  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • olivenolie til stegning
  • 2 spsk tomatpuré
  • chiliflager
  • rosmarin, frisk eller tørret
  • ca. 300 g salsiccia, italiensk pølse
  • 1 dl hvidvin
  • 1–2 dåser tomater à 400 g, gerne cocktailtomater
  • salt og peber
  • frisk persille
  • 400 g pasta af stor sort, f.eks. lumaconi
  • Serveres med parmesanost

Sådan gør du:

  1. Hak løg og hvidløg fint, og steg det blødt i en gryde med olie. Tilsæt tomatpuré og steg i et par minutter. Drys med lidt chiliflager og rosmarin efter smag, og lad det simre i et par minutter.
  2. Skær pølsen og smuldr det i gryden. Lad det simre i ca. 5 minutter. Tilsæt vinen og lad koge.
  3. Tilsæt tomaterne og lad det småkoge i ca. 20 minutter. Smag til med salt og friskkværnet sort peber.
  4. Kog pastaen, mens saucen simrer videre.
  5. Bland pasta og tomatsauce. Tilsæt hakket persille og bland igen. Server med parmesanost.

Klassisk pesto

Du skal bruge:

4–6 portioner

  • 1 potte frisk basilikum
  • 3/4 tsk havssalt
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 40 g pinjekerner, gerne ristet i en tør pande
  • 50 g friskrevet parmesanost eller pecorino
  • 1 dl jomfruolivenolie

Sådan gør du:

  1. Blend basilikumblade med salt, peber, hvidløg, pinjekerner og parmesanost med en stavblender eller i en foodprocessor.
  2. Tilsæt olivenolie og blend, indtil pestoen er glat og cremet.

Muslingepasta i ovnen

Du skal bruge:

4 portioner

  • olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 1–2 tsk sambal oelek
  • 250 g cocktailtomater
  • 400 g pasta, f.eks. spaghetti eller linguine
  • frisk persille

MUSLINGER

  • 1 kg blåmuslinger
  • 2 dl hvidvin
  • 2 persillestilke
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg

Ovn 175–200º C

Sådan gør du:

  1. Muslinger: Skyl og skrub muslingerne. Kasser dem, der er ødelagte. Læg muslingerne i en gryde sammen med vin, persille, hakket løg, hele hvidløg uden skræl. Kog muslingerne, indtil de er åbnet, 3-4 minutter. Ryst gryden på et tidspunkt under tilberedningen. Si muslingerne fra og gem væsken. Kasser muslingerne, der ikke har åbnet sig.
  2. Hæld olie i bunden af ​​en ovnfast farm. Tilsæt knust hvidløg, sambal oelek og halverede tomater. Tilbered i ovnen, mens du koger pastaen. Fortynd med væsken fra muslingerne lidt ad gangen. Hæld forsigtigt, så du ikke får gruset fra muslingerne med, der har samlet sig på bunden.
  3. Når pastaen er ved at være klar, tilsættes muslingerne til pastasaucen i ovnen. Gem noget af det kogende vand fra pastaen. Tilsæt pastaen til saucen og bland igen. Tilsæt lidt smør eller olie og muligvis lidt kogende vand fra pastaen. Tilsæt hakket persille og bland igen.
Tilføjet til kurven
Gå til kurven

Andre kunder købte også:

Vis alle tilbehørsprodukter
Gå til kurven
Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr. (*gælder ikke produkter, der kræver pallefragt)
Køkkenudstyr siden 2009
Officiel forhandler af alle mærker
Læs mere om KitchenOne