Mesterkokken Emilia Nilsson tilbringer hele efteråret på jagt, og det er hun ikke
alene om! Svampesæsonen er i fuld gang, og flere og flere mennesker tilbringer deres dage ude i naturen.
Nedenfor kan du læse om hendes bedste frokosttips til dig, der planlægger at være ude i efteråret!
Steg svampene med smør og fløde på en stegeplade. For at tilberede sandwichen bruger hun en sandwichtoaster,
der kan bruges over åben ild. Det er også muligt at stege din sandwich direkte på stegepladen.
Du finder opskriften længere nede på siden!
Pita med kebab er genialt, fordi det kan spises i hånden. Emilia laver sin med svinekød, ratatouille,
rødløg, polenta og hvidløgssauce. Et tip er at forberede så meget som muligt, før du går ud i skoven!
Zwillings nye Fresh & Save gør det let at vakuumpakke kødet og saucen hjemmefra.
Du finder opskriften længere nede på siden!
Kaffe er vigtigt for mange, når man er længe ude i skoven. Benyt lejligheden til at gøre det over åben ild!
Det både smager godt og er hyggeligt.
2 sandwiches
4 portioner
Ratatouille
Kebab
Hvidløgssauce
Topping
Ratatouille
Hvidløgssauce
Kebab
Varm pitabrødet på Muurikka stegepladen og fyld det med ratatouille, kebab, grønkål, salat, bolsjebeder og rødløg. Top med hvidløgssauce og server.