Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.

Et batteri – uendelige muligheder

Oplev det nye kraftfulde trådløse system, og lav mad uden ledning. Det vokser med dig, uanset hvad du har brug for.
Det samme aftagelige batteri driver alle KitchenAid Go trådløse apparater, så du kan trække stikket ud og undgå en masse ledninger.

Vælg dit første apparat med batteri

Start med at købe en af de trådløse
apparater med tilhørende batteri.

Udvid din samling

Batteriet passer til alle andre apparater, så nu kan du købe apparater uden batteri.

Vær fleksibel med et ekstra batteri

Hvis du vil have et ekstra batteri, der altid er klar til brug til brug, kan du købe det separat.

Vær fri til at lave mad, uanset hvor du er

Med et enkelt aftageligt batteri kan du lave de opskrifter, du elsker – hvor som helst. Vores ven Emilia Nilsson testede
det nye KitchenAid Go system i sit udendørskøkken. Her byder hun på en lækker opskrift på focaccia sandwich,
som du kan nyde i forårsvarmen. Det har aldrig været nemmere at lave mad udenfor!

Surdejsfocaccia

2 stk.

Du skal bruge

  • 200 g surdej
  • 680 g vand
  • Ca 900 g hvedemel Manitoba Cream
  • 18 g salt

Gør sådan her

  1. Start med at fodre din surdej, omkring kl.8 om morgenen.
  2. Tilsæt lige dele vand og hvedemel, f.eks. 120 g vand og 120 g hvedemel til surdejen.
  3. Rør den glat, og lad den stå ved ca. 25°C, indtil den bliver boblende og dufter frisk syrligt, ca. til kl.12.
  4. Kl.12 blandes hvedemel, vand, salt og 200 g af surdejen sammen. Det skal kun lige røres sammen, ikke æltes. Dæk skålen med en bageplade og lad den stå i 3 timer!
  5. Kl.15 skal du folde dejen over sig selv fra alle fire kanter, så styrkes glutentrådene i dejen. Start med at gøre dine hænder våde med koldt vand, så dejen ikke klistrer fast på dine hænder.
  6. Dejen skal foldes tre gange med 30 minutters mellemrum.
  7. Lad den derefter hvile i ca. 30 minutter, før du former den til brød (nu skal dejen være vokset med ca. 50 % og føles boblende indeni), ellers kan du lade den hæve lidt længere!
  8. Hæld dejen ud på en melet bageplade, og form den til to stykker ved at trække let i kanterne af dejen og folde dem ind mod midten, indtil de er runde. Mel dem, og læg dem i meldryssede kurve eller skåle med meldryssede bagepapir i.
  9. Dæk dem til med et viskestykke, og lad dem koldhæve i køleskabet natten over.
  10. Sæt ovnen på 250°C. Placer en bageplade/sten midt i ovnen og en bradepande med vand i bunden. Tag dejen ud af hævekurvene, og hæld den i hver sin bageform, som er dryppet med olivenolie og lidt flagesalt i bunden. Lad dem hæve og boble op i ca. 1 time. Dryp olivenolie over dejen, og gør hænderne våde, før du prikker huller i focacciaen med fingrene og strækker den ud i formen til en tykkelse på ca. 3-4 cm. Drys med flagesalt, og bag ved 225°C i ca. 25 minutter, til den indre temperatur er 98°C. Tag brødene ud, og lad dem køle af!  

Creme med soltørrede tomater

Du skal bruge

  • ½ glas soltørrede tomater (hæld olien fra)
  • 3 dl creme fraiche
  • Salt
  • Sort peber 

Gør sådan her

  1. Tilsæt alle ingredienserne til creme fraichen, og bland det sammen med en stavblender, Smag til med salt og peber.

Urtesmør 

Du skal bruge

  • 1 krukke basilikum
  • 1 næve bladspinat
  • 1 næve persille
  • 3 dl olie
  • 200 g smør
  • Flagesalt

Gør sådan her

  1. Varm olien op til mindst 60°C.
  2. Kom alle krydderurterne i blenderen, og hæld olien i. Blend, indtil det er ensartet.
  3. Si urterne fra olien, og tilsæt både urterne og noget af olien til smørret sammen med flagesalt (man filtrerer resterne fra for at kunne gemme olien, som holder sig længere).
  4. Pisk smørret sammen med et piskeris!

Topping

Du skal bruge

  • 2 stk. burrata
  • 100 g skivet roastbeef af okse- eller vildtkød
  • 1 pose (65 g) ruccola
  • ½ citron
  • 1 krukke basilikum
  • 8 cherrytomater 

Gør sådan her

  1. Del brødet i halve, så det passer til en sandwich.
  2. Pres lidt citronsaft på rucolaen. Skær tomaterne i skiver.
  3. Fordel urtesmør på det ene brød, top med rucola, tilsæt burrata og skær dem lidt op, og top med roastbeef. Smør tomatcremen på indersiden af låget, og top med tomater, basilikum, olivenolie samt salt og peber!
  4. Læg låget på, og nyd det!

Gold Innovation Award – til det trådløse KitchenAid Go system

Spændende nyheder! Det trådløse KitchenAid Go-system har vundet Grand Prix de l'Innovation 2024 på Foire de Paris, som
hædrer de mest 
bemærkelsesværdige innovationer til hjemmet. Prisen uddeles af Foire de Paris, Europas største
detailhandelsmesse, som anerkender vigtige forbrugertrends og produkter, der gør en forskel for kunderne.

Lige nu tilbyder vi 90 dages fuld returret i det usandsynlige tilfælde, at du ikke er tilfreds med din KitchenAid Go. Læs mere her.

Tilføjet til kurven
Gå til kurven

Andre kunder købte også:

Vis alle tilbehørsprodukter
Gå til kurven
Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr. (*gælder ikke produkter, der kræver pallefragt)
Køkkenudstyr siden 2009
Officiel forhandler af alle mærker
Læs mere om KitchenOne