Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.

Fra nybegynder til mester

En Kamado Sumo gør din udendørsmadlavning nem, sjov og uforglemmelig, og dine gæster
bliver mere 
end tilfredse. Træd ind i en verden af ægte BBQ, og oplev en grill, der passer til dig.

Kamado-grillen er en robust grill i høj kvalitet, der passer til alle – et perfekt valg for grillentusiasten,
men 
også for den interesserede nybegynder. Det er en keramisk grill, som giver dig alt, hvad du behøver for
at din 
madlavning skal nå nye højder, uanset om du griller, ryger, steger eller bager.

Smart tilbehør

Kamado Sumo tilbyder det største udvalg på markedet af tilbehør til Kamado-griller. Det gør en
Kamado 
Sumo til en af de bedste allround-griller, som du kan vælge. Der er ikke meget mad, som du ikke kan tilberede
på en 
Kamado med disse alsidige redskaber og tilbehør. Bliv en grillmester i dag!

Pizzatilbehør

En Kamado Sumo kan også bruges som pizzaovn. Takket være Kamado-grillens egenskaber kan du få en fremragende pizza med sprøde og luftige kanter. Processen indebærer at varmen (450 °C) stiger op i låget og derefter flyder ned på pizzaen. Med en Kamado Sumo og det passende tilbehør er det ikke svært at tilberede pizzaer med smag af Italien.

SE PIZZATILBEHØR

Støbejernssortimentet fra Kamado Sumo

Her finder du blandt andet stegeplader, støbejernsriste og wok. Fantastiske produkter til at udvikle din grillkunst og løfte din udendørsmadlavning til nye højder. Støbejernsprodukterne er populære tilbehør til grillen, men fungerer også inde i køkkenet, hvis du vil prøve nye måder at lave mad på.

SE STØBEJERNSTILBEHØR

Redskaber til tænding af grillen

Det er af yderste vigtighed, at du bruger det rigtige brændstof, når du tænder din Kamado-grill. Hvis du bruger kul og tænder rigtigt, kan du begynde at grille allerede efter 15 minutter. Hos Kamado Sumo finder du forskellige typer trækul, rygeflis eller wood chunks, der giver ekstra smag og løfter smagsoplevelsen.

SE GRILLSTARTER

Grillskole med Johan Jureskog

En af de største fordele ved Kamado Sumo er dens alsidighed, takket være dens varmebestandighed. Alt, hvad du kan lave i en ovn, kan du også lave i en Kamado Sumo – fra at bage boller til at lave lasagne på grillen. “Sæt en støbejernsgryde på risten, og du kan endda bruge grillen som komfur," siger restauratør og Kamado Sumo-medindehaver og -ambassadør Johan Jureskog. Han driver blandt andet burgerkæden Jureskogs, kødrestauranten AG og den nyåbnede skaldyrsbar Rolfs Hav i Stockholm.

Sådan får du succes med kødet på din Kamado Sumo

  1. Et digitalt termometer til at holde styr på kødets indre temperatur er uundværligt, når du griller kød. Tyndere kødstykker bør komme direkte fra køleskabet. Det opbygger modstandskraft mod overtilberedning af kødet. Tykkere stykker eller stykker med ben bliver kun bedre af at ligge ved stuetemperatur i et par timer, før de grilles. Husk, at salte skærefladen, før du begynder at grille, og sørg for, at grillen har nået en temperatur på cirka 250 grader.
  2. En god ting ved Kamado Sumo er de forskellige grillzoner til direkte og indirekte varme. Hvis kødet har fået for meget farve, kan du flytte det til den indirekte varmezone og grille kødet færdigt der.
  3. Arbejd altid med lukket låg. Ikke alene opnår du højere temperaturer, men du reducerer også gennemstrømningen af varm luft, hvilket gør kødet mere saftigt. Desuden giver det en utrolig røgeffekt på ingredienserne og dermed en bedre smagsoplevelse.
  4. Spis aldrig rødt kød direkte fra grillen. Lad kødet hvile uden folie i mindst 5-10 minutter, før du giver det et sidste kys på grillen i 20-30 sekunder. Det forhindrer, at kødet mister al sin saftighed, som vil flyde ud på tallerkenen, hvis du skærer kødet direkte fra grillen.
  5. Server altid grillet kød på varme tallerkener. Jeg plejer at sætte en stak tallerkener i ovnen ved 90 grader i et par minutter, så de bliver rigtig varme. Afslut med friskkværnet sort peber og lidt flagesalt.

Hvorfor vælge en Kamado Sumo?

 

Grill hele året rundt

Smager grillet ikke bare bedre? Med en Kamado Sumo kan du grille uanset årstiden – forår, sommer, efterår og vinter. Ja, 365 dage om året kan du nyde grillet mad takket være din Kamado-grill. Med en grill fra Kamado Sumo behøver kulde, blæst eller regn ikke være en forhindring for den mere dedikerede grillmester. Hemmeligheden er inde i grillen – et tykt lag isolerende keramik holder på varmen, og temperaturen udenfor er derfor irrelevant. Det er egenskaber, der gør kødet saftigere, at grøntsagerne smager bedre, og at råvarerne bevarer vitaminer og antioxidanter bedre. Når du har en Kamado Sumo er der intet, der forhindrer dig i at lave mad udendørs hele året rundt.

Teknikken bag Kamado Sumo

Den moderne Kamado-grill består af flere forskellige materialer såsom varmebestandig keramik og andre ildfaste materialer, traditionel terrakotta samt en blanding af Portland-cement og knuste lavasten. Grillens overfladebehandling kan også variere fra højglans keramisk glasur, maling eller keramiske plader.
Grillen er beskyttet mod revner – noget de ofte fik før i tiden – ved hjælp af moderne keramik og brandsikre materialer. Udover det keramiske yderlag er der en beholder af keramik og rustfri stål til kullet inde i grillen. Der er også en åbning i den nederste del af Kamadoen til indblæsning, samt en justerbar afkastventil øverst på låget. Det er med disse ventiler, at du regulerer temperaturen i grillen. Den leveres desuden med en eller flere riste, der er ophængt over ilden og bruges som tilberedningsflader.

En alsidig grill, der er nem at bruge

Det unikke ved Kamado-grillen er, at den er fremstillet af keramik, hvilket giver den maksimal isolering og effektivitet. Takket være denne konstruktion har grillen en unik evne til at arbejde ved både meget høje og meget lave temperaturer. Det er en egenskab, som gør denne type grill meget alsidig, hvilket også har ført til en høj tilfredshed blandt brugerne.

Takket være den isolerende teknologi er der ikke behov for høj luftgennemstrømning i grillen, derfor bevarer maden sin naturlige fugtighed bedre, hvilket også forstærker smagsoplevelsen. Grillen er designet med et justerbart luftventilationssystem, som giver mulighed for en præcis temperaturstyring, så det desuden er nemt at indstille temperaturen efter dine ønsker. Muligheden for at holde både meget høje og meget lave temperaturer gør Kamado-grillen perfekt til at tilberede al slags mad i, så du kan både bruge den til at ryge og grille. Yderligere en fordel er det lave forbrug af kul.

kamado-logo.png

Kamado Sumo

Om Kamado Sumo

Maden smager bedst, når den tilberedes på en grill! Derfor ønsker Kamado Sumo at invitere flere grillentusiaster, begyndere eller mestre, til den keramiske grills vidunderlige verden. Dette mærke tilbyder Kamado-grille af højeste kvalitet med en bred vifte af specialtilbehør, der tager grilningen til nye højder. Dertil kommer livstidsgaranti på keramikken og rigtig god service. Alle skal have mulighed for at blive grillmestre med en Kamado Sumo. En Kamado-grill har hvad der skal til for at kunne grille med den hele året rundt, en grill til al slags vejr simpelthen!

Kamado Sumo blev grundlagt af tre dedikerede grillmestre, der sætter pris på enkelheden og det sociale samvær ved udendørs madlavning. Sammen med den prominente kok Johan Jureskog har de skabt fundamentet til en virksomhed, som skal få flere til at udforske den mest traditionelle madlavningskunst.

 

Traditionen går tusinde af år tilbage

Kamado grilning har været praktiseret i tusinder af år. Modellen kommer fra Japan og ordet "kamado" betyder ovn på japansk. Oprindelig var det en måde at lave mad på ved hjælp af en stenbygning og en pejs. Arkæologer har fundet lergryder og komfurer brugt til madlavning i alle dele af verden. En af de ældste – mere end 3000 år gamle – lerkrukker er fundet i Kina. Nogle havde ligesom en Kamado i dag, spjæld og låger for bedre varmeregulering.

 Lerovne er blevet brugt på mange forskellige måder i hele verden. I Japan blev Kamado-grillen brugt i festlige ceremonier til at dampe ris. Kul og tørre kviste eller halm og træ blev brugt som brændsel. Disse runde lerpotter er forløberne for den moderne Kamado-grill. En bevægelig Kamado kaldes i Japan for en "mushikamado" og den blev opdaget af amerikanerne efter Anden Verdenskrig. Efter krigen bragte de "mushikamados" hjem og i dag bruges de meget i USA og resten af ​​verden som Kamado eller udendørs grill.

 

En kamado for livet

Med en Kamado-grill får du en all-round kulgrill, der kan klare alt fra low-and-slow til reverse sear og endda stenovnsbagte pizzaer. Alle komponenterne i din Kamado er omhyggeligt kvalitetstestede, så du som ejer kan føle dig trygt forvisset om at du kan bruge din grill i mange år fremover.

Kamado Sumo giver dig en grill af højeste kvalitet og har de funktioner, der skal til for at blive brugt hele året rundt, selv i en snestorm. Men Kamado Sumo er mere end bare et grillmærke. De har engageret os til at yde god service til alle deres kunder, og har desuden et stort udvalg af tilbehør samt livstidsgaranti på keramikken. Ambitionen er at formidle alle de positive kvaliteter ved Kamado-grillen til både nye og mere erfarne grillmestre.

Tilføjet til kurven
Gå til kurven

Andre kunder købte også:

Vis alle tilbehørsprodukter
Gå til kurven
Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr. (*gælder ikke produkter, der kræver pallefragt)
Køkkenudstyr siden 2009
Officiel forhandler af alle mærker
Læs mere om KitchenOne