Tid til is
)
Is med naturens smage
Forsommeren er sæsonen, som mange holder allermest af. Det er i denne tid, at naturen vågner til liv for alvor og hvor blomstring og grønne omgivelser igen gør entré efter vinterpausen. Lige nu er der masser af gode fra naturen at tage vare på. Vi har fået hjælp fra Det Vilda Skafferiet, med Simon Quartey i spidsen, som har skabt to isopskrifter med uventede, men fantastisk gode, smagskreationer.
Syrén- & Rabarbersorbet
Med alkoholfri mousserende
Denne dejlige sorbet indeholder ingredienser, der vækker minder om skoleafslutninger og tidlig sommer. Når ingredienserne er kogt sammen, kører du sorbetmassen i en ismaskine eller med istilbehøret til din køkkenmaskine, indtil den har en glat og fin konsistens. Til sidst serverer du sorbeten i et smukt glas, topper med en smule mousserende og pynter med en lille klase syrener.
Is med solbærsbade
Med friske hindbær og forårsblomster
Dette er en unik is med en cremet konsistens og smag af solbær og salt. Her bruger du bladene fra solbærbusken – de er faktisk virkelig lækre! Til sidst topper du isen med friske hindbær og smukke spiselige blomster.