Du skal bruge:
45 g saltede, popped popcorn
150 g ristede og saltede macadamianødder, hakkede
160 g ristede og saltede jordnødder, hakkede
80 g ristede kokosflager
450 g honning
Popcorn kan laves på lidt forskellige måder - på komfuret, på grillen, i mikroovnen, i popcornmaskinen
eller i en festlig popcornvogn! Hvis du er en, der kan lide denne klassiske snack, er den 19/1 virkelig
en dag at fejre - så er det den internationale popcorn dag! Vi fejrer ved at byde på
tilbud og opskrifter!
Hvor lækkert er det ikke med varme nypopcorn? Noget der gør dem endnu bedre.
er at smagsætte dem. Her kommer mine favoritter, som garanteret imponerer.
45 g saltede, popped popcorn
150 g ristede og saltede macadamianødder, hakkede
160 g ristede og saltede jordnødder, hakkede
80 g ristede kokosflager
450 g honning
Dæk en bageplade med bagepapir.
Bland popcorn, nødder og kokosflager i en mellemstor skål. Klik honningen i en pande og bring den i kog ved medium varme. Skru ned for varmen og lad honningen simre i ca. 5 minutter eller indtil den begynder at karamelisere. (Hold øje, så snart honningen begynder at karamelisere, brænder den let.)
Hæld den varme honning over popcornmixen og bland hurtigt. Brug en dejskraber til at skrabe ud og fordele blandingen på bagepladen. Dæk med et bagepapir og rul massen ud til en plade. Fjern det øverste bagepapir og lad det køle af. Skær eller bryd i stykker.