Hjemmelavet pizza
)
FRA HVERDAGSPIZZA TIL GOURMET
Pizza fungerer både til middag og fest, til hverdag og i weekenden. Nogle gange er der uendelig meget tid til at lade
dejen hæve langsomt, og andre gange er der bare ikke rigtigt tid til at gå i gang med at lave en eksklusiv gourmet pizza.
Vi guider dig fra nem til professionel med produkter, der passer til både dig, der har ekstra tid,
og dig, som har brug for at kunne servere pizzaen hurtigt.
DEN HURTIGE PIZZA
Det er både nemt og hurtigt at lave pizza i en pizzaovn. Start med en tynd pizzabund, smør den med tomatsauce, og drys med ost. Tilsæt derefter de ingredienser, du bedst kan lide. Placer pizzaen i den varme pizzaovn, hvor den bages på få minutter takket være den høje temperatur. Når kanterne er gyldenbrune, og osten bobler, er pizzaen klar til at blive serveret.
Nedenfor finder du lækre opskrifter på både en hurtighævende pizzadej og en tomatsauce, der er nem at lave. En praktisk og velsmagende løsning til dem, der gerne vil lave pizza derhjemme både hurtigt og nemt!
udvalgte produkter
FOR DEN PROFESSIONELLE PIZZABAGER
For dem, der elsker at bage pizza derhjemme, er en pizzaovn et must. Den høje temperatur giver dig den autentiske sprøde skorpe og perfekt smeltede ost på bare et par minutter. Med en godt hævet dej, en afbalanceret tomatsauce og nøje udvalgte ingredienser kan du lave pizzaer, der kan konkurrere med de bedste pizzeriaer. For at få det bedste resultat skal du lade dejen hæve ordentligt, bruge en pizzaskræl til nem håndtering og holde øje med ovnens temperatur. Når pizzaen har fået en jævn, gylden farve, er den klar til at blive serveret direkte fra stenen.
Ægte håndværk, direkte fra din egen ovn.
Tilberedning
En pizza skal altid tilberedes ved meget høj varme, så den får en sprød bund med luftige kanter. Vi har et sort sortiment med alt, du skal bruge for at lave den perfekte pizza!
Pizzaovn
Som navnet antyder, er pizzaovnen lige det du har brug for til en velsmagende pizza. Mange af pizzaovnene i vores sortiment er også transportable – så du kan spise pizza, hvor du vil. Pizzaovne fås med forskellige slags brændsel: Træ for autentisk smag og håndværk, gas for hurtig og jævn opvarmning, el for alsidighed og kontrol samt træpiller for en røget smag på kortere tid. Læs mere om pizzaovne her.
Grill pizzaen
En keramisk ovn er perfekt til at grille pizza. Takket være Kamado grillens egenskaber kan du lave en fremragende pizza med sprøde og luftige kanter. Det, der sker er, at varmen (450 °C) stiger op i låget og derefter strømmer ned over din pizza. Læs mere om fordelene ved en Kamado grill her.
Gourmestål
Der er stor forskel på gourmetstål og en pizzasten. Stålet har 18 gange så høj varmeledningsevne som en pizzasten og er uforgængeligt. Alle modeller er overfladebehandlet for øget varmeoverflade og en naturlig non-stick overflade. Du bruger varmen fra ovnens grillelement til at få et hidtil uopnåeligt varmeniveau. Stålet er 5-7 cm væk fra en varmekilde på over tusind grader, som grillelementerne er, og har været det siden 80'erne i husholdningsovne. Gourmetstål har den unikke egenskab, at det både kan modtage, lagre og afgive varmen. Det betyder, at du har en arbejdstemperatur på stålet på ca. 420°C, hvilket svarer til en brændefyret ovn.