Asiatisk med Jimmy Guo
)
Asien er en aldrig svindende kilde til god og frisk mad. Vil du spise grønt, er desuden det asiatiske køkken
en drøm! Her findes krydderierne, grøntsagerne og frugterne, der gør enhver vegetar lykkelig. Her bydes
Vi på nye favoritter med inspiration fra Fjernøsten.
POKE BOWL
)
)
SASHIMI OG LILLE SUSHISKOLEN
)
)
)
)
)
)
)
)
Fem dejlige sushifyldninger at teste
Avocado, agurk og rå laks
Krabbekød, asparges, agurk og avocado
Friterede tigerræker, avocado og agurk
Paneret tofu, avocado, paprika og agurk (vegansk)
Nuggets, agurk, avocado og peberfrugt (børnevenlig)
Toppings
Chilimayo
Syltet ingefær
Krasse
Ristede sesamfrø
PERFEKTE DUMPLINGS
Disse dumplings er barnligt lette at lave. Nøglen til vellykkede dumplings er at skabe den rette følelse, når de
æts, de skal bounce i munden! Mange bruger for magert svinekød, når de laver dumplings, men det optimale
er svinekød, der indeholder 20 procent fedt. For at fyldet skal blive perfekt, bruger nogle restauranter en
blanding af svinekød og rejer. Sådan har vi gjort i denne opskrift. Og med shiitake svamp, som indeholder
meget umami, sprøde vandkastanjer, sojasauce, riseddike og kartoffelmel og æggehvide som binder sammen,
bliver fyldningen helt fantastisk. Du kan købe færdig wontondej eller lave din egen. Det er vigtigt at holde dejen
fugtig under arbejdet så den ikke tørrer og sprækker.
)
)
)
)
)
)
DUKA MED TOKYO DESIGN STUDIO
)
)
)