Den schweiziske espressomaskine-producent Jura Elektroapparate AG har siden 1931 beriget verdens espressoelskere med udsøgte kvalitets espressomaskiner. Fabrikken er opkaldt efter dens placering ved foden af de schweiziske Jurabjerge, der ligger i byen Niederbuchsiten nær Basel. Fra den spæde start har Jura bestræbt sig på at levere en espressomaskine, der med sine fine mekanik og store kraft, leverer en himmerigsmundfuld efter hvert et tryk på maskinen. Espressomaskinens svar på Ferrari.
Lidt ligesom bilen er kvaliteten og designet på Juras espressomaskiner ikke gået ubemærket hen. Virksomheden har gennem årene vundet et hav af internationale, amerikanske og tyske design- og innovations hædersbevisninger. Alene i 2014 fik Jurafabrikken overagt hele seks designpriser. En af grundtankerne hos Jura er nemlig, at en espressomaskine ikke blot serverer dig en uundværlig smagsoplevelse. Den er et symbol på din gode smag. Med glatte overflader, runde kanter og et touch af Nordisk design har Juras espressomaskiner et atletisk udtryk, der ikke falmer med årene.
Ret skal være ret: Kaffe er noget, vi drikker. Og det har Jura ikke glemt. Ligesom Ferrarien skal transportere dig fra A til B, så skal Jura espressomaskinen give den gudsbenådede smagsoplevelse, vi alle kender fra en helt særlig kop espresso. Og det gør den. Kaffe er en individuel sag, hvor kun den enkelte ved, hvad der er bedst. Derfor har Jura fra starten perfektioneret teknologien således, at du – uanset valg af bønder – er sikker på, at kaffen når sit fulde potentiale.
Derfor er Jura også i konstant udvikling. Et væld af ingeniører, teknologer og produktudviklere sørger hver dag for, at Jura espressomaskinerne kan tage sig kærligt af bønnerne.
I årevis har Jura arbejdet hårdt på at levere et bæredygtigt produkt. Både for miljøet og forbrugeren. Den særlige Zero-Energy Switch sørger for, at espressomaskinen ikke bruger unødig energi, så du ikke skal tænke på andet end at nyde den friskbryggede espresso.
Kvaliteten af selve maskinen af en af hjørnestenene i den filosofi, der ligger i Juras produktion af espressomaskiner. Fabrikken vil gøre op med nutidens smide-ud mentalitet ved sikre en lang holdbarhed og funktionalitet af espressomaskinerne. En maskine bygget for foden af Jurabjergene skal være en fast bestanddel af køkkenet i mange år efter, den er købt. Alt andet er spild af resurser.