Endelig er det tid til at begynde at julebage! Er der noget mere hyggeligt end duften af julebag, der
spreder sig i huset? Vi har talt med Yvonne Landin, som står bag Instagram-kontoen bakalite.se, for at
få lidt inspiration til nye kager og desserter, som kan blive til nye juletraditioner!
Julebagning er en elsket tradition, hvor vi kan nyde både duftene og smagene, der hører højtiden til. Fra peberkager og luciaboller til karamel
og chokoladefudge – der er noget for enhver smag. Men for at lykkes med julens lækkerier kræves det rigtige udstyr i køkkenet. En stabil dejskål
og en god pisker er uundværlige for at få dejen og dejen til at blive helt perfekt. Kageruller, peberkageforme og bagepapir er nødvendige, når der
skal udstikkes peberkager og formes luciaboller. Til karamel og knas er en tykbundet gryde og et termometer en stor hjælp, og en dejskraber
gør det let at få alt ud af skålene. Hos os finder du redskaberne, der gør dig klar til årets store julebagning!
Byd på en luksuriøs, smøragtig Karlsbadskage med safran og vaniljefyld til advent.
2 styk à 10-12 stykker
Dej
Fyld
Topping
Sådan gør du
Dej
Fyld
Bagning
Toppet med saltristede mandler er et hit på ethvert julebord.
Du skal bruge
4 store / 8 små
Panna cotta
Topping
Panna cotta
Topping
Du skal bruge
Fremgangsmåde