Familievirksomheden Jean Dubost blev grundlagt i 1920 og drives stadig frem af sin store forkærlighed for bestik og knive af høj kvalitet. I dag repræsenterer Alexandre Dubost fjerde generation i rækken og arbejder hårdt på at forvalte den stolte bestiktradition og samtidig give produkterne et moderne præg. Virksomheden har sin produktion i den lille bjergby Viscomtat, hovedstaden for bestik i Frankrig. Der er gået næsten et århundrede siden virksomheden blev grundlagt, men processen er stadig den samme. Bestikket samles, formes, polere og slibes med præcision for at sikre æstetisk tiltalende produkter af høj kvalitet.
Produkterne fremstilles af kvalitetsmaterialer som stål, eg og oliventræ. For at sikre en produktion, der tager hensyn til miljøet, arbejder virksomheden også med bioplast, der er fremstillet af majsstivelse. Inspirationen til deres design finder virksomheden både i hverdagen og i sine rejsedagbøger. Blandt virksomhedens produkter finder du bestiksæt, knive, østersknive, proptrækkere eller naturligvis en champagnesabel! Du kan med andre ord finde alt det bestik, du skal bruge for at kunne byde dine gæster på en storslået middag. Bestikket passer perfekt som en del af en elegant borddækning, så du har alt hvad du behøver for at skabe stemning ved bordet og føre hyggelige samtaler over god mad til langt ud på natten.