Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.

Ankarsrum med ismaskine

Hvem har ikke drømt om at imponere sig selv samt sine gæster med 100% hjemmelavet dessert? Brownie med vaniljeis er en klassisk dessert, men den vil altid blive værdsat mere, hvis isen er hjemmelavet. Tænk på de mange muligheder du får, når du selv får lov at bestemme mængden af ​​sukker og har fuld kontrol over alle ingredienserne. Sig nej til alle tilsætningsstoffer og farvestoffer, og klik dette sæt hjem i dag.

Lige nu: 4.995 kr!

Førpris 5.994 kr.

 

 

 

 

 

Tilbuddet gælder 16/4-5/5 2014

OPSKRIFT

Sandwich-is

Med hindbæris og cookies med citron og hvid chokolade

Du skal bruge:

Hindbæris

  • 5 æggeblommer
  • 1 ½ dl sukker
  • 1 vaniljestang eller 1 tsk vaniljepasta
  • 2 dl mælk
  • 5 dl piskefløde
  • 500 optøede hindbær fra frost

Chocolate chip cookies med hvid chokolade og citron

  • 200 g blødt smør
  • 1 ½ dl sukker
  • 1 dl brunt farin
  • 1 æg
  • 1 æggeblomme
  • 4 dl hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 knivspids salt
  • 150 g hvide chokoladeknapper
  • Skallen af 1 citron

Sådan gør du:

Hindbæris

  1. Tø hindbærrene op, og blend dem til en glat masse med en stavblender.
  2. Hæld massen igennem en finmasket sigte, så kernerne fjernes.
  3. Kom æggeblommer og sukker i en skål, og pisk det hurtigt sammen.
  4. Flæk vaniljestangen over på midten og skrab kornene ud. Bring mælk, piskefløde, vanilje og hindbærpuré i kog i en gryde, mens du rører i det.
  5. Hæld den varme væske i æggeblandingen under konstant omrøring, og hæld så blandingen direkte tilbage i gryden.
  6. Varm isblandingen forsigtigt op på komfuret til 85 grader under konstant omrøring. Den må ikke koge!
  7. Hæld isblandingen i en skål, dæk den til med plastfolie og lad den køle af. Stil den på køl i mindst 8 timer, gerne natten over.
  8. Hæld isblandingen i ismaskinen, og kør den til den ønskede konsistens i 45-60 minutter. Nyd isen med det samme eller opbevar den i fryseren.

Chocolate chip cookies med hvid chokolade og citron

  1. Sæt ovnen til 200 grader varmluft.
  2. Kom smørret i en skål og tilsæt sukker og brunt farin. Pisk, indtil det er godt blandet.
  3. Tilsæt æggeblommen og det ene æg, og pisk lidt mere.
  4. Bland hvedemel, bagepulver og salt i en skål. Hæld melet i smørblandingen, og rør rundt med en dejskraber, indtil det er godt blandet.
  5. Kom de hvide chokoladeknapper i dejen, men gem nogle til at pynte småkagerne med, når de er bagt.
  6. Riv skallen af en citron i, og rør det hele sammen.
  7. Læg bagepapir på en bageplade.
  8. Form dejen til 12-14 lige store kugler.
  9. Bag småkagerne midt i ovnen i ca. 10 minutter.
  10. Tag dem ud af ovnen, og pynt småkagerne med hvide chokoladeknapper, mens de stadig er varme.
  11. Lad dem køle helt af.

Sammensætning

  1. Tag isen ud og lad den stå ved stuetemperatur, indtil den er tøet lidt op.
  2. Kom isen på halvdelen af småkagerne
  3. Læg en småkage mere oven på isen, og tryk det forsigtigt sammen til en sandwich.
  4. Pynt evt. med friske blomster, jeg valgte kornblomster.
Tilføjet til kurven
Gå til kurven

Andre kunder købte også:

Vis alle tilbehørsprodukter
Gå til kurven
Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr. (*gælder ikke produkter, der kræver pallefragt)
Køkkenudstyr siden 2009
Officiel forhandler af alle mærker
Læs mere om KitchenOne