Står menuen ofte på fisk og kylling, så tilføj filetkniven til din knivsamling for at fuldende samlingen og gør tilberedningen af fisk og kylling til en leg. Det bøjede blad er udviklet således, at du nemt kan filetere under fiske- og kyllingeskindet. Når du skal fjerne skind, filetere eller lave simple snit i blødt kød, så findes der ikke et bedre altenativ end en perfekt fremstillet filetkniv. Bladet på filetknivene er specifikt fremstillet til at kunne håndtere fisk, det ses tydeligt når man kigger nærmere på bladets form. Bladet er tyndt, bøjer og har en spids top, hvilket adskiller dem fra de fleste almindelige køkkenknive. Bladlængden er afgørende for dit valg af filetkniv. En relativ kort bladlængde er nemmere at håndtere, men er knap så funktionel hvis fisken er stor. Her vil det være at foretrække en længere blandlængde, som gør kniven mere alsidig.
På KitchenOne finder du stort udvalg af de bedste filetknive fra velkendte mærker som Zwilling, Satake, Global og Lion Sabatier. Prisniveauet strækker sig fra den prisvenlige Victorinox til japanske MAC, som stadig bliver smedet i Japan gennem traditionel, japansk håndværk. Find din nye filetkniv blandt det store udvalg på KitchenOne.