Siden 1973 har Excalibur fremstillet dehydratorer og i dag har det nye nordiske køkket gjort metoden kendt og den er betegnet som en fantastisk måde at koncentrere og udforske nye smagsnuancer i maden. Selv en agurk kan smage anderledes og mere spændende efter noget tid i en Excalibur. En dehydrator fra Excalibur betegnes som markedets mest effektive dehydrator, og med god grund. Den har et minimalt strømforbrug og ventileringen sikrer at der konstant passerer tør, varm ludt hen over råvarerne, således de bliver velsmagende og sprøde.
Man skulle tro, at det er en tilfældighed at Excalibur dehydratorer deler navn med kong Arthurs magiske sværd - men som dehydratorerne fungerer, så er det måske ikke så underligt, at de er navnebrødre. En ellers normal gulerod kan forvandles til en velsmagende og sprød chip og du kan med lethed lave sprøde knækbrød i en dehydrator fra Excalibur. Så udvid dit køkkenrepertoire med en dehydrator og eksperimenter dig frem med forskellige og spændende råvarer!