Culimat - Mathias Dahlgren edition er en serie af stege- og kogegrej i rustfrit stål. For at skabe de bedst mulige produkter har begge parter bidraget med deres ekspertise. På den ene
side er Culimat, som besidder et stort kendskab til materialer, og på den anden side er Mathias med sin passion for brugervenlighed og glæden ved at bruge rigtig godt stege- og kogegrej.
En af Sveriges mest dygtige og anerkendte kokke er Mathias Dahlgren. Han er måske ikke den, der får mest medieopmærksomhed. Han trives bedst i køkkenet - blandt mennesker, råvarer og gryder og pander. Vidste du, at han er den eneste person i Sverige, der har vundet det prestigefyldte Bocuse d'Or, eller at han er blevet kåret som Kokkenes Kok otte gange? Prisbelønnede restauranter og populære kogebøger taler sit tydelige sprog om Mathias' solide kundskab i køkkenet.
"Jeg søger hele tiden efter en bedre måde at tilberede og forfine en råvare på. Det er det drive, jeg har. Hvordan kan vi bruge bedre råvarer og på en bedre måde? Det er det spørgsmål, jeg selv søger svar på. Dag efter dag. År efter år. "
Produkterne er alle skræddersyet til deres specifikke anvendelsesformål. De har en tyk kerne og en overflade af rustfrit stål. Håndtagene er komfortable og af hygiejniske årsager er de svejset. Gryderne og stegepanderne fungerer på alle typer komfurer, induktion og i ovnen. Det er produkter, der er designet til at modstå de hårde krav og belastninger, som restaurantkøkkener udsættes for. Takket være deres brugervenlighed og funktionalitet er de også velegnede til madlavning i hjemmet. Desuden fås de til en rigtig god pris. Indpakningen, der er designet af Essen International, blev tildelt Sølvægget ved den svenske Guldäggsgalan 2017. Mathias er stolt.
"Det har taget en del år fra det første produkt til det sted, hvor vi er i dag, men det skyldes, at vi ikke har skyndt os at nå frem til resultaterne. Vi har arbejdet hårdt og testet os frem. Vi har ladet kokke, vores venner og naboer sige deres mening, og så har vi finpudset og forbedret. Nu er vi der, hvor vi gerne vil være - det er nok det tætteste på perfektion, vi kan komme."
Culimat - Mathias Dahlgren edition er en serie af stege- og kogegrej i rustfrit stål. For at skabe de bedst mulige produkter har begge parter bidraget med deres ekspertise. På den ene side er Culimat, som besidder et stort kendskab til materialer, og på den anden side er Mathias med sin passion for brugervenlighed og glæden ved at bruge rigtig godt stege- og kogegrej.
"Da jeg har levet med en gryde i den ene hånd og en stegepande i den anden det meste af mit liv, fandt jeg det inspirerende at påtage mig netop den del af projektet. Hvilken vinkel skal håndtaget være? Hvordan skal det være udformet for at få det bedste greb? Hvor høje skal kanterne være, hvilken hældning på en kant, hvor tyk er bunden? I skabelsesprocessen er der helt sikkert mange spørgsmål, der skal afklares, men når de er besvaret, står man tilbage med et forbandet godt produkt."
I videoen fortæller Mathias om passioneret madlavning. Om både at fejle og lykkes i køkkenet. Begge dele spiller en vigtig, måske endda afgørende rolle for at lære og for at blive en bedre kok.
Klik på play for at høre mere om hans tanker omkring stege- og kogegrej og hvorfor resultatet ser ud og føles som det gør.
En af Sveriges mest dygtige og anerkendte kokke er Mathias Dahlgren. Han er måske ikke den, der får mest medieopmærksomhed. Han trives bedst i køkkenet - blandt mennesker, råvarer og gryder og pander. Vidste du, at han er den eneste person i Sverige, der har vundet det prestigefyldte Bocuse d'Or, eller at han er blevet kåret som Kokkenes Kok otte gange? Prisbelønnede restauranter og populære kogebøger taler sit tydelige sprog om Mathias' solide kundskab i køkkenet.
"Jeg søger hele tiden efter en bedre måde at tilberede og forfine en råvare på. Det er det drive, jeg har. Hvordan kan vi bruge bedre råvarer og på en bedre måde? Det er det spørgsmål, jeg selv søger svar på. Dag efter dag. År efter år. "
Culimat - Mathias Dahlgren edition er en serie af stege- og kogegrej i rustfrit stål. For at skabe de bedst mulige produkter har begge parter bidraget med deres ekspertise. På den ene side er Culimat, som besidder et stort kendskab til materialer, og på den anden side er Mathias med sin passion for brugervenlighed og glæden ved at bruge rigtig godt stege- og kogegrej.
"Da jeg har levet med en gryde i den ene hånd og en stegepande i den anden det meste af mit liv, fandt jeg det inspirerende at påtage mig netop den del af projektet. Hvilken vinkel skal håndtaget være? Hvordan skal det være udformet for at få det bedste greb? Hvor høje skal kanterne være, hvilken hældning på en kant, hvor tyk er bunden? I skabelsesprocessen er der helt sikkert mange spørgsmål, der skal afklares, men når de er besvaret, står man tilbage med et forbandet godt produkt."
Produkterne er alle skræddersyet til deres specifikke anvendelsesformål. De har en tyk kerne og en overflade af rustfrit stål. Håndtagene er komfortable og af hygiejniske årsager er de svejset. Gryderne og stegepanderne fungerer på alle typer komfurer, induktion og i ovnen. Det er produkter, der er designet til at modstå de hårde krav og belastninger, som restaurantkøkkener udsættes for. Takket være deres brugervenlighed og funktionalitet er de også velegnede til madlavning i hjemmet. Desuden fås de til en rigtig god pris. Indpakningen, der er designet af Essen International, blev tildelt Sølvægget ved den svenske Guldäggsgalan 2017. Mathias er stolt.
"Det har taget en del år fra det første produkt til det sted, hvor vi er i dag, men det skyldes, at vi ikke har skyndt os at nå frem til resultaterne. Vi har arbejdet hårdt og testet os frem. Vi har ladet kokke, vores venner og naboer sige deres mening, og så har vi finpudset og forbedret. Nu er vi der, hvor vi gerne vil være - det er nok det tætteste på perfektion, vi kan komme."
Produktserien indeholder kasseroller, pander og sauteuser i rustfrit stål.
Stegepande - Blødt buede lave kanter og en tyk bund. Lær at bruge panden korrekt, så bliver den din bedste ven i køkkenet - perfekt stegeflade, holdbar, nem at rengøre og skøn at arbejde med.
Kasserolle - De klassiske kasseroller fås i en række størrelser, har et grebsvenligt håndtag og kommer med et tilhørende låg. Høje, lige kanter og med tyk bund.
Sauteuse - Som en fusion mellem en kasserolle, en sauterpande og en stegepande. Sauteusen har en tyk bund med buede og høje kanter. Disse elementer skaber et bredt anvendelsesområde, hvor du både kan sautere et stykke kød og piske en rigtig god sauce op.