Du skal bruge:
45 g saltede, poppede popcorn
150 g ristede og saltede macadamianødder, hakkede
160 g ristede og saltede jordnødder, hakkede
80 g ristede kokosflager
450 g honning
Hvor lækkert er det ikke med varme, nybagte popcorn? Noget der gør dem endnu bedre.
er at smagsætte dem. Her kommer mine favoritter, som garanteret imponerer.
Pop pop dine popcorn i olivenolie, mens du smelter chokolade. Tilsæt en skvæt olivenolie i chokoladen. Hæld den varme chokolade over, tilsæt havsalt og bland godt.
Brug chiliolie, når du popper dine popcorn. Tilsæt fennikelfrø, mens popcornene er varme. For lidt ekstra styrke kan du drysse lidt ekstra chiliflager over.
Pop popcornene i en gryde. Smelt 50 gram smør i en anden gryde. Bland smør og popcorn samt en stor håndfuld parmesanost. Mums!
Pop popcornene i kokosolie i en gryde. Hæld 1 dl sirup, 1 1/2 dl sukker og 1 spsk kokosolie i en anden gryde. Lad det koge op og koge i 3–4 minutter eller indtil det er begyndt at tykne. Tag af varmen og bland 1/2 tsk bagepulver i, og hæld hurtigt over popcornene og bland. Hæld popcornene ud på et bagepapir og lad dem køle af.
45 g saltede, poppede popcorn
150 g ristede og saltede macadamianødder, hakkede
160 g ristede og saltede jordnødder, hakkede
80 g ristede kokosflager
450 g honning
Dæk en bageplade med bagepapir.
Bland popcorn, nødder og kokosflager i en mellemstor skål. Klik honningen i en pande og bring den i kog ved middel varme. Skru ned for varmen og lad honningen simre i ca. 5 minutter eller indtil den begynder at karamelisere. (Hold øje, så snart honningen begynder at karamelisere, brænder den let.)
Hæld den varme honning over popcornmixen og bland hurtigt. Brug en dejskraber til at skrabe ud og fordele blandingen på bagepladen. Dæk med et bagepapir og rul massen ud til en plade. Fjern det øverste bagepapir og lad det køle af. Skær eller bryd i stykker.