NOD Sodanvandsmaskine, grøn
Sodavandsmaskiner
Her finder du vores store udvalg af sodavandsmaskiner. Lav "sodavand" med den smag, som du bedst kan lide. Vi forhandler sodavandsmaskiner af højeste kvalitet, så du altid er sikret det absolut bedste resultat. Oplev de mange muligheder med en sodavandsmaskine, som forvandler almindeligt vand til lækkert danskvand med smag. Du har mulighed for at købe et stort udvalg af sirupper, men har samtidig rig mulighed for eksperimentere med dine egne drikke.
Hos KitchenOne finder du danskvandsmaskiner fra Aqvia, Aarke og Sodastream. Fælles for alle er at de blot bruger en kulsyrepatron som er let at udskifte når du løber tør, så ingen modeller skal tilsluttes strøm eller have batterier monteret.
)
UDVALGTE FAVORITTER
)
)
NOD Sodavandsmaskine, sand
)
NOD Sodavandsmaskine, sort
Opskrift
)
Agurk/Lime-drik
• Kulsyrerede vand
• Agurk - bestem selv ønsket mængde
• Limejuice
Skyl agurken og skær den i lange, tynde skiver (du kan evt. bruge en grøntsagsskræller). Hæld det kulsyreholdige vand i glasset og tilsæt agurkestrimlerne. Du kan tilsætte et par dråber lime for ekstra smag.
)
Lynhurtig lemonade
• Danskvand
• Sukker
• Citronsaft
Hæld 2 spsk sukker og 2 spsk citronsaft i et glas. Tilsæt derefter det kulsyreholdige vand og rør rundt. Det er vigtigt, at du ikke rører rundt med det samme, da sukkeret kan få det til at svømme over.
)
Ingefær/citron-drik
• 1 liter danskvand
• Ekstra ½ dl. vand
• 10 g ingefær
• Saft fra en citron
Bland 1/2 dl. vand med ingefær og citronsaft i en blender, indtil ingefæren er opløst. Hæld saften gennem en si og ned i en beholder. Sæt saften på køl og lad den stå i 1-2 timer. Tilsæt langsomt ingefær-/citronsaften til dit friske kulsyreholdige vand - så har du en lækker og forfriskende drik med et skud energi.
Sprudlende rabarberlimonade
Du behøver
Mineralvand (en knap liter)
Isterninger
Økologiske citronskiver
Citronmelisse eller mynte
eventuelt sugerør
Rabarbersirup
8 rabarberstængler
180 g rørsukker
500 ml vand
Skallet af 2 økologiske citroner
ca 10 citronmelisseblade eller mynte
)
Gør sådan her
Tag rabarber, vand, sukker, citronskal og citronmelisse i en stor gryde og kog ved middelvarme.
Skru ned varmen og lad det simre, rør jævnligt i ca. 25 minutter.
Når rabarberne er opløst, og siruppen er blevet tykkere, sluk for varmen og lad blandingen trække i en time.
Sigt blandingen og hæld den i et tætsluttende glas. Det holder ca. 5 uger i køleskabet.
Fyld en kande med isterninger, citronskiver og citronmelisse.
Tilsæt din rabarbersirup og top med mineralvand.
Rør om og server.