Pralinforme og tilbehør

At lave hjemmelavede praliner er både sjovt og givende – og med de rette pralineforme kan du skabe lækre mesterværker, der imponerer alle.

Hos KitchenOne finder du et bredt udvalg af pralineforme i forskellige materialer og designs – fra fleksible silikoneforme til elegante varianter i metal og plast. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren chokoladekunstner, sikrer vores højkvalitetsforme perfekte praliner med flotte detaljer. Udforsk vores sortiment og skab dine egne professionelle, håndlavede praliner derhjemme – dit chokoladeeventyr starter her!

Skab unikke praliner – kun fantasien sætter grænser

Chokolade kan nydes året rundt – ingen tvivl om det! Når du laver hjemmelavet chokolade, kan du selv skabe dine favoritter og kombinere de smage, du elsker mest. Det kræver de rette redskaber og en smule tålmodighed at lave chokoladepraliner, men resultatet vil uden tvivl være det hele værd.

Med en chokoladeform er det kun fantasien, der sætter grænser. Der findes utallige former og mønstre – fra små hjerter til jul til fodboldpraliner til børnefødselsdagen. Du bestemmer selv, hvilken chokolade du vil bruge, og hvilke fyld du vil eksperimentere med.

Uanset lejligheden kan du skabe unikke chokoladekreationer, der imponerer!

Silikone chokoladeforme

De nemmeste chokoladeforme at arbejde med. Silikoneprodukter holder både til at komme i ovnen og i fryseren. Det giver en langt større alsidighed ved brug. Chokoladeforme i silikone er både termisk stabile og fleksible i brug. Ligeledes er det elastiske materiale modstandsdygtig over for ældning. Ulempen ved silikoneformene kan være, at de er sværere at vende når du skal have chokoladerne ud.

Plast chokoladeforme

Et lidt mere krævende materiale. Når du bruger en chokoladeform i hård plast, skal du sikre dig at tempereringen er præcist som den skal være. Ellers kan du risikere at chokoladerne er umulige at få ud. Omvendt er det hårde materiale perfekt, når du skal skrabe det overskydende chokolade væk fra formen. Samtidig er de perfekte når du skal vende den på hovedet for at chokoladen kan komme ud.

Inspiration: 3 forskellige opskrifter

Fyldte chokolader med saltkaramel

Form: Silikomart Tartufino

Se opskriften her

Fyldte chokolader med passionsfrugtscurd

Form: Silikomart Monamour

Se opskriften her

Fyldte chokolader med nougatcrunch

Form: Silikomart Flame

Se opskriften her

Styr temperaturen: Brug en chokoladesmelter

Temperaturen er noget af det vigtigste, når der skal smeltes chokolade Gør processen enklere ved at bruge en elektrisk chokoladesmelter fra Städter, som holder en konstant temperatur på chokoladen.