Højteknologisk indefra og ud
Med en sifonflaske er det kun fantasien der sætter grænser. Suppe, sauce, mousse, creme, marengs osv. - du bestemmer!
Sådan bruges en sifon
Fyld sifonflasken med din blanding, skru låget på med mundstykket og sæt en patron i. Flødepatronerne indeholder lattergas og opløses kun i fedtbaserede blandinger. Kulsyrepatronerne opløses i væske. Ryst sifonen grundigt, vend den op og ned og så er du klar til at sprøjte indholdet ud. Pisket fløde kan holde sin konsistens i op til 10-12 dage i køleskabet.
Du kan også lave drinks og andre væsker i en flødesifon. Bare husk, at mundstykket ikke kan bruges på grund af fejltryk. I stedet skal du lette trykket, skrue låget af og hælde indholdet i et glas, karaffel eller anden opbevaring. Bruger du derimod en soda-sifon, der har et andet mundstykke, kan du nemt hælde indholdet ud gennem mundstykket.
Flødesifon til varme og kolde emulsioner
Denne type sifonflaske klarer temperaturer helt op til 75 grader. Det betyder, at du kan varme sifonflasken op i et varmt vandbad, hvis du f.eks. vil servere varm suppe eller sauce. Den skal skal varmes op med indhold og patron i.
Find kundernes favorit her: iSi Gourmet Whip, 0,5 liter
Nitrosifon til cold brew og drinks
Har du altid drømt om at prøve nitro-kaffe eller -cocktails derhjemme? Nu er muligheden her! Nitro fungerer som et slags supplement til kulsyre og bruges blandt andet i tungere øl, der kræver mindre og fastere bobler. Nitro giver også drikken en cremet og glattere følelse samt en kølig skumkrone. Denne type sifon bør kun bruges til kolde drikke og med nitro-patroner. Trykket er nemlig meget større end i en almindelig flødepatron.
Find nitro-sifonen her: iSi Nitro Sifon 1 liter