Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Nem whisky infuse og inspiration til whisky drinks

Nem whisky infuse og inspiration til whisky drinks

Der findes mange smukke whiskykarafler - men de kan bruges til mere end opbevaring af whisky. Skab din egen whiskysmag og lav en forfriskende whisky infuse, så du får mere ud af din karaffel.

Nem whisky infuse og lækre whisky drinks

Det er dertil heller ikke svært at lave nogle lækre cocktails med din infused whisky. Der er noget for enhver smag og du kan få inspirationen lige her.

Sazerac opskrift

6 Cl. Bulleit Rye Whiskey Eller Cognac Eller 1/2 Af Hver.
1 Cl. Sukkerlage.
1 Cl. Absinth (Evt. Rinse Glasset Med Absinth / Spray).
2 Dash Peychaud’s Bitter.
Pynt: Citronskal

Faktisk så er Sazerac en af de ældste cocktails vi kender til. Den stammer tilbage fra 1859 i New Orleans, hvor den blev lavet af Antoine Amédée Peychaud på The Sazerac Coffee House. Oprindeligt var drinken lavet på cognac, men grundet en længere periode med mangel på cognac gik man over til Rye Whisky.

Rattlesnake opskrift

6 Cl. Bulleit Rye Whiskey Eller Cognac Eller 1/2 Af Hver.
3 Cl. Friskpresset Citronsaft.
2 Cl. Sukkerlage.
1 Æggehvide. Ca 2 cl
1 Cl. Absinth (Evt. Rinse Glasset Med Absinth / Spray).
2 Dash Peychaud’s Bitter (Spray).
Pynt: Snoet Citronskal

Rattlesnake et godt eksempel på hvordan cocktails ændrede sig efter forbudstiden 1920-1933. Der er brugt næsten de samme ingredienser, som ved Sazerac. Rattlesnake er shaket og lavet med friskpresset citronsaft og æggehvider.

Whisky Sour opskrift

Du har fået inspiration til drinks med traditionel whisky. Derfor skal du ikke snydes for en fantastisk Whisky Sour med et personlig twist – din hjemmelavede whisky infuse.

Se hvordan du nemt laver en whisky sour med et personligt twist

Nu er du klar til at komme i gang med at eksperimentere med dit eget personlige twist. Først kan du dog nyde smagen af en Whisky Sour med estragon infuseret bourbon whisky:

5 cl. estragon infuseret bourbon whisky
4 dash af angostura bitter
4 dash af orange bitter
3 cl. friskpresset citronjuice
2-3 cl. sukkersirup (alt efter sødme)
2 cl. Æggehvide

Start med et dry-shake uden is, så drinken bliver blandet. Herefter et shake med is, for at gøre drinken kold. Server i et flot whiskyglas med isterningerne. Værsgo’

Fantastisk glas fra Luigi Bormioli til whisky

Til alle de lækre whiskydrinks vil de være på sin plads at servere dem i flotte whiskyglas. Det er selvfølgelig kun fantasien der sætter grænser, for hvordan du anretter dine drinks. Luigi Bormioli har designet flere forskellige whiskysæt, hvor du både kan få karafler og glas i et. På den måde får du også et sæt, hvor det hele bare spiller og du kan imponere dine gæster med lækre drinks med et personligt touch.

    Din tryghed
    Altid 365 dages fortrydelsesret
    Gratis levering ved køb over 500 kr. (*gælder ikke produkter, der kræver pallefragt)
    Køkkenudstyr siden 2009
    Officiel forhandler af alle mærker
    Læs mere om KitchenOne