Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Bageforme som overrasker: Bliv hjemmets mesterbager

Bageforme som overrasker: Bliv hjemmets mesterbager

Gør dig selv til en mesterbager. Med de mange bageforme fra Nordic Ware er det ingen sag at kreere smukke kager. Der findes et stort udvalg af forme, med detaljer som overrasker de fleste. De støbte forme giver bedre kontrol over formkager, så du kan skabe kager med utrolige detaljer. Hvad end du skal bruge en form til fødselsdag, bryllup, halloween eller måske bare fredagskagen, så finder du formen hos Nordic Ware.

Nordic Ware er en førende producent af innovative køkkenredskaber. De produceres i USA og skaber stor værdi for brugere verden over med deres enestående kvalitet. Siden starten i 1946 har bæredygtighed været et af nøgleordene hos Nordic Ware - hvor produkterne skabes til at kunne bruges i flere generationer. Bageformene er produceret af støbt aluminium, der giver en lang holdbarhed. Samtidig tager de ikke farve, smag eller lugt fra råvarerne. Bageformene bibeholder deres originale form og bliver derved ikke deforme med tiden. Alle som har en Nordic Ware bageform mellem hænderne bliver overrasket over kvaliteten.

3 populære formkager

Cinnamon swirl med ristede pekannødder

Det skal du bruge:
Dejen:
385 g. mel
1 ½ tsk. bagepulver
1 tsk. natron
¾ tsk. salt
230 g. blød smør
60 g. smeltet kokosolie
335 g. sukker
4 store æg
1 spsk. vanilje
1 tsk. revet appelsinskal
490 g. creme fraiche

Pekan-fyld:
125 g. finthakket pekannødder, let ristet
3 spsk. sukker
3 spsk. brun farin
2 tsk. kanel
2 tsk. usødet kakaopulver
½ tsk. salt

Glasur (valgfri):
100 g. flormelis
1 tsk. vanilje
3 spsk. usaltet smør
1 tsk. mælk
knivspids salt.

Sådan gør du:
Forvarm ovnen til 175 grader. Sørg for at smøre din form grundigt, så alle spalter er smurt med fedtstof.

Klargør dejen: Bland mel, bagepulver, natron og salt i en skål for sig. Pisk smørret og kokosolien ved medium hastighed - indtil det er glat, omkring 1-2 minutter. Tilsæt ⅓ af sukkeret ad gangen og pisk indtil det er cremet og luftigt. Tilsæt ét æg ad gangen og sørg for de er godt blandet ind. Herefter tilsættes vaniljen. Pisk ved laveste hastighed og tilsæt skiftevis melblandingen og creme fraichen i små mængder - start og slut med melblanding. Sørg for ikke at over-piske dejen.

Klargør fyldet: I en mellemstor skål blandes alle ingredienserne til fyldet forsigtigt med fingrene indtil alle ingredienser er godt blandet sammen.

Fyld bageformen: Start med at dække bunden med dejen, så det hele er dækket. Kom herefter en del af fyldet ovenpå. Fortsæt dette, og sørg for at der sluttes af med dej. Ideelt set har du fire lag i din form. Tag herefter en kniv og snur rundt i dejen, så der kommer en marmorering. Bank forsigtigt formen i bordet, så eventuelle lufthuller fjernes fra blandingen i formen.

Bag kagen til den er gyldenbrun på toppen, og siderne begynder at slippe kanten. Stik i kagen og hvis den kommer ud uden dej på, er den klar. Den skal have omkring 50-60 minutter. Stil den til afkøling på en rist i 10 minutter, før du fjerner kagen fra formen.

Server med glasur: Smelt smørret i mikroovnen, tilsæt herefter vanilje, salt og sukker og rør rundt til det er blandet godt. Brug op til 1 tsk. mælk til at opnå den ønskede konsistens. Hæld derefter blandingen ud over den afkølede kage.

Brug denne form: Krone Bundt bageform
Denne form blev skabt til virksomhedens 70 års jubilæum. Og hvilken bedre måde er der til at hylde virksomheden end ved at lave en form, der minder om en krone - og så endda i guld.

Blød chokoladekage

Det skal du bruge:
400 g. blød smør
260 g. sukker
6 store æg
240 g. flormelis
260 g. mel
75 g. usødet kakao
250 g. finthakkede valnødder

Glasur:
75 g. flormelis
25 g. usødet kakao
2 spsk. mælk

Sådan gør du:
Forvarm ovnen til 160 grader. Smør formen grundigt og stil til side.

Klargør dejen: Bland smør og sukker i en stor skål til det er luftigt og cremet. Tilsæt æggene, et efter et. Sikr dig, at det er godt blandet ind før du tilsætter et nyt. Herefter tilsætter du gradvist flormelis og bland det godt sammen. Rør herefter mel, kakao og de hakkede valnødder i til det hele er godt blandet.

Kom dejen i formen og fordel det jævnt. Da midten gerne må være blød, kan bagetiden variere. Bag den i omkring 60-65 minutter. Afkøl herefter på en rist i 60 minutter før den fjernes fra formen. Herefter vendes den ud på et serveringsfad og køles helt af inden glasuren kommer på.

Klargør glasur: Bland flormelis, kakao og mælk til det er cremet. Hvis den ønskes tyndere kan der tilsættes mere mælk. Hæld det forsigtigt over den kolde kage, så det kan løbe ned af siderne.

Brug denne form: Heritage Bundt bageform
Den klassiske bageform med inspiration fra det amerikanske. Formen har hul i midten og dertil et flot mønster rundt på toppen.

Brun pekannødde-kage

Det skal du bruge:
230 g. smør
260 g. mel
1 ½ tsk. bagepulver
½ tsk. salt
65 g. pekannødder
100 g. brun farin
100 g. sukker
4 æg
½ tsk. vanilje
2 ½ dl. mælk

Sådan gør du:
Forvarm ovnen til 160 grader. Smør formen med smør eller olie - sørg for alle spalter er smurt, så kagen er til at få ud bagefter.

Smelt og brun smørret ved høj varme på en stegepande. Kom det i en skål og frys det indtil det er afkølet - omkring 10-15 minutter. Bland mel, bagepulver, salt og pekannødder og stil til side. Bland det brunede smør med sukker indtil det er luftigt. Tilsæt æggene, et ad gangen. Tilsæt herefter vaniljen. Bland ved lav hastighed og tilsæt langsomt melblandingen og mælk indtil det er godt mixet.

Hæld blandingen i formen og bank den forsigtigt i bordet, så eventuelle luftbobler fjernes. Bag den i ca. en time eller til du kan stikke en tandstik i, og den kommer op uden dej. Lad den afkøle på en rist i 10 minutter, før du fjerner den fra formen.

Brug denne form: Heritage Skærekageform
En klassisk skærekage er bestemt et hit ved ethvert kaffebord. Nu har du muligheden for at kreere din egen version med et flot mønster.

Mere end 50 forskellige forme

Der findes et bredt udvalg af forme, som kan skabe rammerne om din kage til enhver lejlighed. Det kan være nemt at vælge sine favoritter blandt de mange former, så er det ikke sikkert det er nemt, hvad man skal bage i dem.

Med et udvalg på mere end 50 forskellige forme, er der ingen undskyldning for ikke at være kreativ i køkkenet når det gælder bagning. Det er kun din fantasi der sætter grænser for kagerne og pynten efterfølgende.

Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr. (*gælder ikke produkter, der kræver pallefragt)
Køkkenudstyr siden 2009
Officiel forhandler af alle mærker
Læs mere om KitchenOne