Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Chili con carne

Chili con carne

Indgredienser (4 personer):

  • 2 små rødløg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 rød chili
  • 2 røde peberfrugter
  • Ekstra jomfruolivenolie
  • Havsalt og friskkværnet sort peber
  • 500 g magert hakket okse- eller kalvekød
  • 3 spsk. mørk balsamico eddike
  • 6 spsk. koncentreret tomatpuré
  • 1 ds. hakkede tomater
  • 2 dl vand el. øl
  • 200 g kidneybønner (udblødte og kogte)
  • 200 g majskerner (løsfrosne eller fra dåse)
  • Bredbladet persille (til topping)

Tilberedning:

  • 1
    Skær løg, hvidløg, chili og peberfrugt i små og lidt større tern.
  • 2
    Vend disse i olien i en varm gryde, steg ved middelvarme til det er blødt og blankt. Kom enebær og lidt salt og peber ved.
  • 3
    Kom kødet i og vend godt. Kom eddike, tomatpuré, hakkede tomater og vand eller øl ved. Lad retten simre i 15 minutter.
  • 4
    Kom bønner og majs ved, varm igennem og smag til.

TIP: Opblød bønner i et døgn, skyl og kog dem møre i 45 min. i en gryde med letsaltet vand. Køl dem af og frys dem gerne i portioner.

    Din tryghed
    Altid 365 dages fortrydelsesret
    Gratis levering ved køb over 500 kr. (*gælder ikke produkter, der kræver pallefragt)
    Køkkenudstyr siden 2009
    Officiel forhandler af alle mærker
    Læs mere om KitchenOne