Brug klemmen på din Anova Precision® Cooker til at fastgøre Sous Viden til en beholder/gryde i en valgfri størrelse fyldt med vand
Sænk posen i vandet og klem den fast til siden af gryden/beholderen
Indstil tid og temperatur i Anova-appen eller med de tilgængelige knapper på din Sous Vide
I 2013 lancerede Anova den første prisværdige sous vide-cirkulator designet til hjemmekokken. I 2014 blev der udgivet et nyt produkt med en tilknyttet app, som gjorde det til det første tilsluttede madlavningsprodukt, som også er utrolig let at bruge.
Deres mission er at ændre måden, hvorpå folk laver mad. Det har de gjort ved at skabe kvalitetsprodukter, der giver resultater på et professionelt niveau - til kokke på alle niveauer. De mener, at alle fortjener at lave mad som en professionel, så de har fastholdt den teknologi, som professionelle har brugt i årtier - og designet den til hjemmekøkkenet.
Madlavning er videnskaben om opvarmning af mad til den ønskede temperatur. Denne temperatur skal være nøjagtig for kontinuerligt at opnå gode resultater. Med traditionelt madlavningsudstyr som ovn eller komfur er det umuligt at kontrollere temperaturen præcist. Din ovntemperatur kan variere op til 20 grader over eller under den indstillede temperatur.
Sous Vide er en madlavningsteknik, der gør det muligt at regulere temperaturen med præcision. Teknologien er blevet brugt af fagfolk i årtier og fungerer ved at cirkulere opvarmet vand i en beholder og tilberede maden ved den nøjagtige temperatur. Der er kun 3 graders forskel mellem, at en steak er rare og medium-rare, så præcision betyder perfektion. Denne enkle teknik betyder, at du undgår overtilberedt eller tør mad, og du er sikret perfektion, hver gang du laver mad.